Buitensalon en loungeset

Een mooi buitensalon kiezen is minder eenvoudig dan het lijkt. Er bestaan namelijk verschillende soorten buitensalons. De een houdt bijvoorbeeld van een loungeset van teakhout, terwijl de ander kiest voor aluminium of kunststof. En net zoals er talloze materialen zijn, kan ook het design van een luxe buitensalon flink verschillen.

Een buitensalon dat perfect past onder de schaduw van een olijfboom of een buitensalon dat de binnen omgeving naar buiten brengt? Het kan allemaal. Wij maken u met plezier wegwijs doorheen het assortiment voor uw tuin of op uw terras. En we doen er alles aan om uw tuin te geven waar het recht op heeft: een luxe buitensalon.

Een ruim assortiment in onze showroom

Bij Van Mele kiezen we voor merken die goed weten aan welke eisen een design buitensalon moet voldoen. Een voorbeeld daarvan is Royal Botania. Royal Botania is een Belgisch merk van luxebuitenmeubels. Ze vinden voor een buitensalon kunststof ondermaats en kiezen enkel voor materialen van de beste kwaliteit. De kwaliteit en het fraaie design zorgen voor een uniek samenspel.

Een ander merk waarbij kwaliteit centraal staat, is Max & Luuk. Max & Luuk is een Nederlandse producent met een ruime selectie tuinmeubelen. Steeds weer kiest het voor een nieuwe invalshoek, maar altijd met een aantrekkelijk en sprankelend resultaat. En uiteraard kunt u bij ons ook een luxe buitensalon kopen van andere vooraanstaande merken, zoals Manutti, Fast, Gloster, Vincent Sheppard en Solpuri. In onze winkel lichten we deze merken en hun ruim assortiment graag voor u toe. En natuurlijk vindt u er ook een aantal andere goede merken terug.

Oog voor afwerkingen en kleuren

Als speciaalzaak in tuimeubelen kiezen we bewust voor de beste merken die de kwaliteit leveren die u verwacht. Kiest u voor uw buitensalon kunststof of een ander materiaal? Onze showroom heeft altijd wat in petto. U krijgt daarbij de keuze tussen verschillende design tuintafels en ontdekt ruim honderd verschillende sets. Klassiek of landelijk? Of strak en modern? In onze collectie met tuinmeubelen vind je altijd een passend buitensalon voor jouw tuin.

Bovendien kunt u in onze winkel uw luxe buitensalon zelf samenstellen. U beschikt altijd over verschillende keuzemogelijkheden. Niet alleen omdat de buitenkussens in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, maar ook omdat maten en materialen verschillen. U kiest dan ook zelf hoe u uw luxe buitensalon wilt, maar een comfortabele oplossing is steeds gegarandeerd.

Omdat niet alleen de zomer u toelacht

Voor onze design tuinmeubelen vinden wij kwaliteit heel belangrijk. Daarom kiezen we voor de beste materialen die weer en wind moeiteloos doorstaan. Ook een zomerse bui zal uw luxe buitensalon niet deren. Toch hoeft u zich zeker niet te beperken tot een design buitensalon. Design loungesets voor uw veranda zijn eveneens mogelijk, hoewel ze u al even graag onder een pergola opwachten. Ook wat een lounge set betreft, heeft u keuze zat. U stelt ze zelf samen met onze loungebanken, -stoelen en voetenbanken. 's Zomers of 's winters, u zult steeds weer ultiem loungen.

De voordelen van een luxe buitensalon kopen bij Van Mele

Bij Van Mele vindt u een ruime collectie buitensalons die je tuin sieren. In onze showroom ontdekt u alle mogelijkheden, terwijl u altijd zeker bent van de beste kwaliteit en de beste merken. Zelfs de meest kritische klant kan bij ons een luxe buitensalon vinden. Vervolgens staan we meteen in voor de ideale omkadering voor uw buitenruimte. Accessoires als tuinverlichting, ijsemmers, potten en bakken: we hebben het allemaal.

Wij staan bovendien niet alleen garant voor advies op maat, maar ook voor een gratis levering. Zelfs in het buitenland verzorgen we de levering van uw buitensalon. Bovendien komt elk buitensalon met twee tot drie jaar garantie en kunt u ook voor andere herstellingen bij ons terecht. U merkt het: wij combineren luxe, kwaliteit en een goede service in één enkel ontwerp. Kom langs in onze winkel in Hamme en ontdek het vooral zelf.