Parasols

Parasols met hoge kwaliteit UV- bestendige stoffen

Schijnt de zon te fel in uw tuin of terras, dan kunt u in een handomdraai uw tuinset of lounge perfect in de schaduw zetten met ons groot aanbod in luxe tuinparasols. Van de kleinste balkonparasol tot de grootste luxe zweefparasols met voet, u vindt bij ons steeds de geschikte design parasol om u in de perfecte schaduw te zetten.

Parasols in verschillende kleuren en maten

Van Mele heeft een ruim assortiment aan soorten parasols. Zo kunt u bij ons terecht voor een zweefparasol in verschillende kleuren of hangparasol als ook voor de klassiek staande parasol met houten of aluminium frame. Ook hebben wij verschillende merken parasols in ons assortiment, zoals Royal Botania, Jardinico en Borek.

Een grote parasol staat garant voor bescherming tegen UV stralen. Onze luxe parasols zijn verrolbaar, klikbaar en 360 graden roteerbaar. Uitgevoerd in hoge kwaliteit UV bestendige stoffen en in een waaier van kleuren verkrijgbaar. Doordat de parasol is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit biedt deze goede bescherming tegen de zon en UV straling.

Kies voor een extra parasolvoet

Ons assortiment parasols bevat ook parasolvoeten in verschillende materialen gaande van beton, natuursteen tot metaal en dit in verschillende gewichten naar gelang de windgevoeligheid op uw terras. De parasolvoeten zorgen ervoor dat uw vierkante of ronde parasols stevig blijft staan.

Wilt u een kleine parasol of een grote parasol kopen, ronde, vierkante of een zweefparasol kopen? Bekijk dan alle producten op onze website, meld u aan voor onze nieuwsbrief of kom langs in de showroom voor ons assortiment parasols.