U bent hier

Garantie
en herstellingen

Garantie

Onze merken produceren hun producten met grote zorgvuldigheid, gebruikmakend van hoogwaardige materialen. Mochten er desondanks gebreken optreden, richt u zich dan tot ons. Voor fabricagefouten bemiddelen we voor u bij het merk.

De wettelijke garantie begint op de datum van aankoop. Doorgaans is dit bij de meeste merken twee tot drie jaar.

Schade door ondoelmatig gebruik of geweld zijn van deze wettelijke garantie uitgesloten. De producent is niet aansprakelijk voor mogelijke beschadigingen van het product door lucht of regenwatervervuiling. Kosten voor het opheffen van dergelijke schades worden niet door de producent overgenomen.

 

Herstellingen

Slijtage of een ongelukje? Dat kan iedereen overkomen . Maar voor zulke gevallen hebben wij en onze leveranciers een onderdelenmagazijn voor u klaar.

Pootdopjes hebben we in stock of kunnen we bijbestellen. Tot 12 jaar terug kunnen we de details van uw aankoop terugvinden in ons systeem.

Wij repareren uw tuinmeubelen in ons eigen atelier zodat u hier niet te lang op moet wachten.

Bij parasols kunnen we het parasoldoek vervangen alsook een gebroken balein of een nieuwe parasolkoord.

 

Vervangen batyline of textilene doeken van tuinstoelen en ligbedden

Bij stoelen en ligbedden kunnen we ook alle batyline of textilene doeken vernieuwen. Batyline ( de Franse benaming) of textilene sling ( de Amerikaanse benaming) is een licht maar sterk doek dat ideaal is voor buitengebruik. Het is een weefsel van sterke polyester draden omgoten met PVC om het te beschermen tegen de UV stralen. 

We kunnen deze batyline doeken bestellen bij het merk en als dit niet meer mogelijk is, kunnen we deze ook zelf maken in ons eigen atelier. 

We gebruiken kwaliteitsbatyline en stikdraad met een zeer lange levensduur.

Deze dienst na verkoop geldt enkel voor de merken die we verdelen​ zoals Royal Botania, Gloster, Manutti, Kettler enz.

Dit kan in een aantal standaardkleuren of à la carte is er keuze uit een heel assortiment kleuren. Het beste brengt u deze binnen vanaf september. Dan hebt u deze op tijd terug voor het volgende jaar.

Voor meer info: stuur ons een e-mail met foto's van de stoelen of ligbedden en uw adresgegevens naar: info@vanmele.be

Zo hebben uw tuinmeubelen of parasol weer een tweede leven.

Hiernaast vindt u een aantal modellen waarbij het batyline doek vervangen is.

 

Latona lage zetel Manutti vernieuwen batyline doek