U bent hier

Tuinstoelen

Uitgelichte afbeelding: 
Fast stoelen

Calypso armstoel

Het unieke van deze stoel, buiten zijn mooie look en comfort zit het hem in wat je niet kunt zien.

De rugleuning kan eenvoudig van het teakhouten frame worden losgemaakt, zodat hij compact kan worden opgeborgen en de bekleding snel kan worden verwijderd om te reinigen.

De rugleuning ziet er misschien uit als een dikke band die om een metalen frame geweven is, maar de Calypso heeft niet de nadelen die dergelijke stoelen hebben als het gaat om onderhoud.

De gestoffeerde hoezen zijn verkrijgbaar in meer dan 70 verschilllende stoffen.

Bob stoel

De Bob stoel van Max & Luuk is compleet opgebouwd uit plantage teak. De stoel heeft  fraaie strakke lijnen en kan goed worden gecombineerd met de tafel uit de Alec collectie.

Voor extra zitcomfort is er een zitkussen verkrijgbaar. Een bijkomend voordeel is dat de stoel stapelbaar is. 

Zo kan deze in de winter eenvoudig binnen geplaatst worden, indien dit wenselijk is.

Ethan armstoel

De Ethan stoel van Max & Luuk komt van de hand van Jan Willem van Elten.

Deze stoel heeft een zwart frame, uit e-coated staal opgebouwd. Daaromheen is een zwarte all weather belt gewonden.

Om het zitcomfort te verhogen is er een zitkussen verkrijgbaar voor dit model.

Lenn armstoel

De Lenn stoel van Max & Luuk komt van de hand van Hugo de Ruiter. Hij is de man achter de sucesvolle Chepri collectie bij Borek.

Deze stoel heeft een zwart frame, uit e-coated staal opgebouwd. Dooromheen is een zwarte all weather rope gewonden. Om het zitcomfort te verhogen, is er een zitkussen verkrijgbaar voor dit model.

Kevin armstoel

De Kevin  collectie van Max & Luuk is opgebouwd uit teak en is voorzien van een all weather draad. De kleur van de rope is bijpassend bij het frame. De modellen zijn verkrijgbaar in de kleur Camel en Lava.

Het teak hout heeft een coating gekregen om zo een fraaie uitstraling te creëren.

Charlie stoel

Dit model is gebaseerd op de bestseller me de naam Faye. De Charlie stoel van Max & Luuk is opgebouwd uit een gegalvaniseerd stalen  frame, voorzien van een all weather draad. Deze draad komt in vermelde

kleuren. Na een regenbui is deze snel droog en tevens eenvoudig te reinigen. Om het zitcomfort te verhogen, is er een bijpassend kussen verkrijgbaar.

Iris armstoel

De Iris stoel van Max & luuk is opgebouwd uit een gegalvaniseerd stalen frame, voorzien van een all weather draad. Deze draad komt in verschillende kleuren . Na een regenbui is deze snel droog en tevens eenvoudig te reinigen. Om het zitcomfort te verhogen is er een bijpassend zitkussen verkrijgbaar.

Ria Armstoel

De Ria armstoel kan men verkrijgen in drie uitvoeringen. Volledig in alluminium of gedeeltelijk geweven rope en ook met de rug in volledige weving.

Zo heeft de armstoel met eenzelfde frame toch drie verschillende looks.

Het zitcomfort is dan ook buitengewoon van de Ria armstoel.

Pagina's

Abonneren op RSS - Tuinstoelen