U bent hier

Manutti

Manutti klinkt Italiaans maar is volledig Made in Belgium buitenmeubilair. Manutti verwijst naar Manu, het zoontje van de oprichter. Het heeft een uitgebreide collectie aan tafels, stoelen en outdoorlounges. De "All Weather" kussens van de buitensalons kunnen gewoon buiten blijven liggen in weer en wind.

In 2002 begon Stephane De Winter, directeur en oprichter van Manutti met het ontwerp en de productie van design buitenmeubilair. Zijn sporen had hij reeds verdiend bij een Belgische indoor meubelmerk dat internationaal werd uitgebouwd.

De wereldwijde vraag naar buitenmeubilair inspireerde hem om zelf een bedrijf uit de grond te stampen en dit leidde tot het succes van Manutti. Tegenwoordig zie je Manutti terug in tuinen en terrassen wereldwijd.

Tuinmeubelen Manutti

Natuurlijke zachte kleuren zijn een leidraad in het ontwerp van de tuintafels, stoelen, voetenbanken en lounges. Ze nodigen uit om gezellig en in stijl te genieten van het buitenleven. De Manutti tuinmeubelen zijn functioneel, comfortabel en exclusief en weten de lijn tussen binnen en buiten volledig te laten verdwijnen. Manutti heeft in zijn collegtie tafels, tuinbanken en ligbedden van hoge kwaliteit en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

Manutti Prijzen

Hieronder kunt u de catalogus van Manutti tuinmeubelen bekijken. Stoelen, tafels, lounge meubelen, ligbedden, parasols, en accessoires zoals kussens. Op aanvraag zenden we u ook graag een Manutti prijslijst door. Kom langs in onze showroom en ontdek het assortiment design tuinmeubelen van Manutti.

Manutti loungeManutti loungeManutti loungeManutti loungeManutti loungeManutti lounge

Klik op catalogus om de Manutti tuinmeubelen collectie 2020 te bekijken: