U bent hier

Borek

Borek is een Nederlands familiebedrijf dat opgericht werd in 1977. Het merk Borek is een samenvoeging van de familienaam Bogaers en rekreatie. Aanvankelijk richten ze zich enkel tot het importeren van parasols waardoor ze een groot aanbod in parasols kregen, gaande van kleine balkonparasols tot grote overkappingen. Onder leiding van zoon Frank werd een uitgebreid assortiment kwaliteitstuinmeubiliar ontwikkeld dat internationaal wordt verdeeld. Bekende Nederlandse designers ontwerpen buitenmeubelen voor Borek.

Tuinmeubelen Borek

Vooral in geweven buitenmeubelen met een natuurlijke look heeft Borek een uitgebreid aanbod, hiervoor worden materialen gebruikt zoals koord of kunststofvezel. Deze geweven stoelen en zetels zorgen voor een instant gezelligheid op uw terras. Dit gecombineerd met karaktervolle tafels in teakhout of een strakkere side table met een Dekton blad van keramiek en aluminium frame. De Borek tuinmeubelen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling in de tuin. Borek buitenmeubilair is ook gekend voor zijn uitgebreid aanbod parasols in verschillende vormen en stijlen.

Prijzen Borek tuinmeubelen

Hieronder kunt u het volledige assortiment in de Borek catalogus bekijken. Op aanvraag zenden we u ook graag een prijslijst door. Kom langs in onze showroom en ontdek het volledige assortiment aan Borek meubelen.

Borek tuinmeubelenBorek tuinmeubelenBorek tuinmeubelenBorek tuinmeubelenBorek ParasolsBorek Parasols

Klik op catalogus om de volledige tuinmeubelcollectie 2020 van Borek te bekijken:

Catalogus