U bent hier

Ligbedden

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

Ligbedden, heerlijk relaxen en ontspannen

Bent u op zoek naar een design ligstoel? Ons uitgebreide assortiment biedt tal van mogelijkheden om optimaal te relaxen en te ontspannen in eigen tuin met een goed boek. Onze design ligstoelen hebben de hoogste kwaliteit, een mooi design en zijn weerbestendig, waardoor u het hele jaar de ligstoel buiten kan laten staan.

Het mooie design ligbed is een echte blikvanger in de tuin of op je terras en combineert stijl met functionaliteit. Relax en ontspan lekker in de tuin op een van de verschillende modellen van onze ligbedden

Ligstoel tuin design

Een design ligstoel buiten is verkrijgbaar in teakhout, aluminium, rvs gecombineerd met geweven draad of batyline. Een bijpassend kussen voor de tuin ligstoel is niet altijd noodzakelijk maar zorgt door kwaliteit vullingen voor een luxe comfort. 

Design ligstoel tuin

We hebben ook een ligzetel met automatische verstelfunctie zodat je met een druk op een knop van positie kunt veranderen. Hierbij komen de benen hoger te liggen wat zorgt voor een nog betere lighouding om uit te rusten. Deze functie vindt u terug bij de ligstoel tuin van Royal Botania uit de Ninix en Alura ligbed tuin reeks. 

Luxe ligstoel tuin

Onze luxe tuin ligbedden zijn een absolute blikvanger, met verschillende standen zijn ze perfect om te relaxen en zorgen ze voor extra comfort. Een mooie set bestaat uit twee ligbedden met een bijzettafel.

Luxe ligstoel buiten

Bekijk ons ruime assortiment van luxe ligbedden tuin op onze website. Graag nodigen wij u uit in onze showroom om onze luxe ligbedden uit te proberen en te vergelijken.