U bent hier

TUINMEUBELEN  

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

LIGBED

Onze collectie luxe tuin ligbedden biedt tal van mogelijkheden om optimaal te ontspannen in de tuin. Onze design ligstoelen hebben de hoogste kwaliteit, een mooi design en zijn weerbestendig, waardoor u het hele jaar de ligstoel buiten kan laten staan. Het mooie design ligbed is een echte blikvanger in de tuin of op je terras en combineert stijl met functionaliteit. Relax en ontspan lekker in de tuin op een van de verschillende modellen van onze ligbedden

Een design ligstoel is verkrijgbaar in teakhout, aluminium, rvs gecombineerd met geweven draad of batyline. Een bijpassend kussen voor de tuin ligstoel is niet altijd noodzakelijk maar zorgt door kwaliteitsvullingen voor een luxe comfort. 

We hebben ook een ligzetel met automatische verstelfunctie zodat je met een druk op een knop van positie kunt veranderen. Hierbij komen de benen hoger te liggen wat zorgt voor een nog betere lighouding om uit te rusten. Deze functie vindt u terug bij de ligstoel tuin van Royal Botania uit de Ninix en Alura ligbed tuin reeks.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom om onze luxe ligbedden uit te proberen en te vergelijken.