U bent hier

TUINMEUBELEN

O-zon Lounger

Royal Botania - O-zon Lounger

De Royal Botania O-ZON Lounger is een luxe verstelbare ligstoel. Deze ligstoel is een klassieker onder de Royal Botania tuinmeubelen. De ligzetel is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

De Royal Botania O-zon lounger is ontworpen door Kris van Puyvelde, de oprichter van Royal Botania. Deze Royal Botania O-zon lounger is comfortabel en tegelijkertijd ook stijlvol. Het comfort uit zich onder meer in de bijhorende neksteun. De stijl vinden we terug in de keuze voor hoogwaardig roestvrij staal in combinatie met een gaasdoek. Bijzonder is dat de armleuningen net dezelfde kleur hebben als het gaasdoek. Dit geeft het Royal Botania O-zon ligbed een harmonischere uitstraling. De Royal Botania O-zon lounger is bovendien verstelbaar en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Optionele details zoals een teakhouten armleuning zijn eveneens mogelijk. Teak is overigens een ideale keuze voor kwalitatieve buitenmeubelen. Royal Botania rekent hiervoor op een eigen duurzaam beheerde plantage met teakbomen. In onze showroom lichten we deze en andere opties voor u toe.

Onderdeel van de collectie Royal Botania O-zon

De Royal Botania O-zon lounger kadert in de collectie Royal Botania O-zon. De O-zon collectie omvat naast loungers onder meer bijzettafels, buitenstoelen en barstoelen. Deze Royal Botania tuinmeubelen spelen met net dezelfde materialen als de Royal Botania O-zon lounger. Het typerende gaasdoek komt bijvoorbeeld ook bij de stoelen van de collectie O-zon terug. Daarnaast zijn ook de bekende kenmerken van de andere Royal Botania tuinmeubelen van de partij. Materialen van de hoogste kwaliteit, luxueuze en verfijnde designs en een onberispelijk comfort zijn steeds een garantie. Het is dan ook meer dan begrijpelijk dat u voor uw tuinmeubelen Royal Botania verkiest.

Van Mele, uw partner voor luxeloungers

Bij Van Mele vinden we dat loungers als de Royal Botania O-zon lounger niet kunnen ontbreken. De tuin is nu eenmaal een plaats waar we maar al te graag achteroverleunen. Letterlijk en figuurlijk. Loungers zijn bovendien ook heel functioneel. Ze zijn ideaal om met een koffietje te ontwaken of om onder de laatste zonnestralen de dag af te sluiten. Ze zijn in de meest uiteenlopende materialen en stijlen te vinden, met of zonder armleuningen. In onze winkel en showroom in Hamme vindt u dan ook een aantal uitstekende alternatieven voor de Royal Botania O-zon lounger terug. Kom langs en laat u adviseren.