U bent hier

EMU Tuinmeubelen

Emu furniture is een Italiaans tuinmeubelmerk dat al 69 jaar metalen tuinmeubelen maakt voor de horeca en voor de particuliere markt. Op veel terrassen van cafés en restaurants in Italïe tref je Emu meubels zoals stoelen en tafels aan. Het Emu design staat voor Italiaanse gezelligheid.

Tuinmeubelen Emu Outdoor Furniture

De collectie van Emu tuin meubels bestaat niet alleen uit tuinstoelen en tafels maar ook uit andere design tuinmeubelen zoals ligbedden, lounges en strandstoelen. Voor het ontwerp werkt het merk Emu samen met bekende meubeldesigners zoals Sebastian Herkner of Jean Marc Massoud. Een functioneel ontwerp staat voorop. Een stoel van Emu is comfortabel en stapelbaar. De tuinstoelen van Emu zijn ook ijzersterk. De tuinmeubelen van Emu zijn leverbaar in tot wel 20 verschillende kleuren. Om de kwaliteit te garanderen investeren ze ook in nieuwe technologie zoals lasrobots. Ze produceren volgens Europese richtlijnen qua veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Emu Tuinmeubelen Online

Van Mele is één van de Emu tuinmeubelen verkooppunten. In onze hoofdrubriek Merken op onze website kunt u de catalogus van Emu tuinmeubelen België bekijken. Of kom langs in onze showroom om de collectie van Emu te bekijken.