U bent hier

EMU Tuinmeubelen

De EMU tuinmeubelen zagen meer dan 65 jaar geleden het levenslicht. Ze hebben duidelijke Italiaanse roots. Tegenwoordig hebben de EMU tuinmeubelen België, Amerika, Azië en de rest van Europa veroverd. De EMU meubels staan vooral bekend omwille van de unieke combinatie van comfort en elegantie. Maar ook omwille van het bekende EMU design met zijn herkenbare vormen en innovatieve materialen. Enkele van de beroemdste internationale ontwerpers, waaronder Jean Nouvel, Arik Levy en Paola Novone, hebben meegewerkt aan de EMU tuinmeubelen. U ontdekt deze tuinmeubels in onze showroom in Hamme.

De gegarandeerde kwaliteit van de EMU tuinmeubelen

Dat de EMU outdoor furniture het overal ter wereld goed doet, is geen toeval. De EMU garden furniture ademt de Italiaanse stijl en cultuur uit, maar bovenal is het ontworpen voor elke situatie. Een constante uitwisseling van stijltrends en voortdurende marktfeedback maakt EMU furniture voor elke tuin zeer geschikt. Bovendien focust men zowel op de particuliere als de zakelijke markt, waardoor deze tuinmeubels naast tuinen ook horecaterrassen sieren.

Tegelijkertijd beheerst men de meest geavanceerde technologieën en heeft men aandacht voor details en de kwaliteit van hun outdoor furniture. Daarom vindt een groot deel van de productie nog steeds plaats in de eigen fabriek in Marsciano. Daarnaast houdt men nauwgezet toezicht op de verwerking in toeleveringsbedrijven en onderwerpt men de EMU tuinmeubelen aan diverse certificatieprocedures. Hierdoor hebben hun tuinmeubels altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn ze veilig en scoren ze heel goed op milieuvriendelijkheid.

Een ruime keuze aan collecties en stijlen

Het assortiment EMU tuinmeubelen is heel divers en omvat onder meer ligbedden, stoelen en schommels. Het assortiment wordt onderverdeeld in verschillende meubellijnen, waarvan Re-trouve misschien wel de bekendste is. Deze collectie is ontworpen door Patricia Urquiola, de Milanese meesterdesigner die de traditionele vormen heeft herontdekt. Haar collectie straalt elegantie en karakter uit en het heeft zowel een plaatsje in een hedendaagse als een klassieke tuinsetting. Een ander mooi voorbeeld is de Arc en Ciel. Dit is een collectie kleurrijke tafels die ideaal zijn voor op het balkon of in een groene tuin. Natuurlijk zullen tuinstoelen tuintafels moeten vergezellen en dus is ook de bijpassende Round garden chair een echte eyecatcher. Deze tuinstoelen zijn uiteraard ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

EMU staat ook bekend om zijn meubellijn Heaven van interior designer Jean-Marie Massaud. Centraal bij deze collectie staan de lichtheid van vormen, holle ruimten en in elkaar gevlochten lijnen. Een dun frame op basis van staal zorgt voor de algemene harmonie. De EMU collectie bestaat uit stoelen, lage zetels, ligbedden en schommels. U kunt de EMU tuinmeubelen in verschillende kleuren en maten verkrijgen bij ons.

De tuinmeubels van EMU kopen in Hamme

Wij begrijpen waarom u voor uw tuinmeubelen EMU kiest. Ook wij lieten ons overtuigen door de Italiaanse stijl en het werk van ontwerpers als Christophe Pillet. We zijn dan ook trots dat we tot het select groepje EMU tuinmeubelen verkooppunten behoren. Of het nu gaat om de EMU Star lage bank of andere EMU outdoor tuinmeubelen: u vindt ze allemaal terug in onze showroom in Hamme. Hier vindt u alles voor uw eigen EMU garden en ontdekt u talloze sets en vele mogelijkheden. Daarnaast rekent u op advies op maat en kunt u de nieuwe producten van EMU meteen bestellen. Naar aloude familietraditie staan wij in voor de gratis levering en de montage, waarna EMU tuin of terras jarenlang zal sieren. En zoals steeds staan we garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop. Kom langs in onze showroom en ontdek het volledige tuinmeubelen aanbod.