U bent hier

TUINMEUBELEN

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

FAST Tuinmeubelen

Sinds 1995 maakt het Italiaanse Fast tuinmeubelen . Al de meubelen van Fast zijn gemaakt van aluminium, een duurzaam en weerbestendig materiaal. Door het gieten van aluminium in mallen kan elke gewenste vorm of design gemaakt worden. Fijne elegant gevormde aluminium meubels zoals tuinstoelen, tafels en lounges zijn het resultaat.

Fast meubelen bracht vernieuwing in het genre van aluminium tuinmeubelen met het design van moderne originele modellen zoals de Forest meubelen uit de Forest serie. Deze collectie is gebaseerd op het silhouet van een bos en bijzonder decoratief op een terras.

Maar ze gaan verder door deze lijn ook door te trekken naar tafels met verfijnde onderstellen en aluminium of keramische bladen. En dit in maar liefst 14 verschillende kleuren. Ook in de nieuwe buitenlounge New Joint komt deze verfijning tot uiting.

In onze hoofdrubriek Merken kunt u het volledige assortiment in de catalogus van Fast tuinmeubelen bekijken.Op aanvraag zenden we u ook graag een prijslijst van Fast meubels door waarin de fast tuinmeubelen prijzen vermeld zijn.

Kom langs in onze showroom en ontdek het volledige assortiment Fast design tuinmeubelen.