U bent hier

TUINMEUBELEN

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

FAST Tuinmeubelen

De Fast tuinmeubelen zagen in 1995 het levenslicht. Het was de familie Levrangi die met het gebruik van onder meer gegoten aluminium een nieuwe generatie terrasmeubilair creëerde. Al bij de eerste generatie Fast meubels werd functionaliteit versmolten met extra comfort en schoonheid. Op het grote succes was het echter wachten tot 2007, toen de samenwerking met Robby Cantarutti & Partners werd aangegaan. Het resulteerde in een nieuwe generatie moderne Fast design tuinmeubelen. Deze Fast tuinmeubelen zijn nog steeds een van de bestsellers van dit bedrijf. Later volgde nog een partnerschap met het Spaanse Studio Lievore Altherr. Hierbij maakten de aluminium meubels kennis met nieuwe materialen en stijlen. U vindt al deze unieke exemplaren in onze showroom.

Italiaans design, oog voor detail en de natuur

Aan de basis van de Fast tuinmeubelen ligt de combinatie van topdesigners, vakmanschap en een hoogwaardig machinepark. De Fast design tuinmeubelen ontstonden in de Valle Sabbia, waar ijzerbewerking al sinds oudsher de dag domineert. Eeuwenlang experimenteerden ze er met metalen en dit resulteerde uiteindelijk in de Fast meubels. Het zal u dan ook niet verbazen dat de Fast tuinmeubelen prijzen in de wacht wisten te slepen. Italiaans vakmanschap en oog voor detail zijn voor dit bedrijf uitermate belangrijk. Hetzelfde kunnen we echter zeggen over de lokale natuur. De natuur vormt namelijk het decor voor hun tuinmeubelen en wel vaker laat men zich erdoor inspireren.

Het beste bewijs van dit laatste zijn misschien nog wel de Forest meubelen. De Forest meubelen zijn gemaakt van aluminium en zijn duidelijk geïnspireerd door een bos met tegenlicht van een lage zon. De vormen voelen natuurlijk aan en de vele herfstkleuren hebben overal een plaats. Vooral de Forest Chair, de bekende stoel van Fast, is hier een goed voorbeeld van. Deze Fast Forest stoelen zitten bovendien heel comfortabel en zijn stapelbaar.

Ruim assortiment aan binnen- en buitentuinmeubelen

Het assortiment aan Fast tuinmeubelen is heel divers en omvat onder meer sofa's, loungers, (bijzet)tafels, stoelen en banken. Bekend is de Forest loungestoel die zich zo sierlijk op een van hun tapijten laat neerpoten. Deze Fast tuinmeubelen laten zich graag vergezellen door talloze accessoires. Denk vooral aan de kussentjes, de voetenbankjes en de poefen van dit Italiaans merk. Niet alleen maakt Fast tuinmeubelen, maar bovendien hebben veel van deze design tuinmeubelen ook binnen een plaatsje. U plaatst de Fast tuinmeubelen niet alleen in de tuin, maar ook op uw balkon, in uw veranda of in uw poolhouse.

Dit alles heeft natuurlijk te maken met de vrijheid die de Fast tuinmeubelen u bieden. U heeft namelijk altijd de keuze tussen verschillende modellen met uiteenlopende afmetingen en afwerkingen. Neem bijvoorbeeld de tafel Elica die perfect aansluit bij de Fast Forest stoelen. Deze tafel is zowel in een ronde als in een rechthoekige en vierkante uitvoering te verkrijgen. Bovendien heeft u de keuze tussen maar liefst zes verschillende afmetingen. En zo vergaat het ook de banken,  stoelen en andere Fast meubels. In onze webshop informeren wij u onder andere over de keuzemogelijkheden waarover u beschikt.

Ontdek alle Fast tuinmeubelen in onze showroom

Als het op Fast tuinmeubelen aankomt, heeft u heel wat vrijheid. De Fast tuinmeubelen laten zich heel goed combineren en de keuzemogelijkheden zijn uitgebreid. Daarom nodigen we u uit in onze showroom. In onze showroom kunt u namelijk alle Fast tuinmeubelen aanschouwen en uitproberen. U krijgt er combinatieadvies en u ontdekt er kant-en-klare sets die zorgvuldig door ons zijn samengesteld. Hier kunt u ook meteen uw bestelling plaatsen, waarna wij de Fast tuinmeubelen gratis leveren en monteren. Bezoek vandaag nog onze showroom in Hamme of contacteer ons voor meer informatie over de Fast tuinmeubelen.