U bent hier

TUINMEUBELEN

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

Gloster tuinmeubelen

Gloster maakt al ruim 50 jaar de mooiste tuinmeubelen. Gloster tuin meubelen collecties bestaan zowel uit klassieke als moderne ontwerpen. Voorheen werden de tuinmeubelen vooral in teakhouten uitvoeringen gemaakt. Tegenwoordig zijn ook nieuwe materialen als aluminium, vinyl doek en geweven kunststof terug te vinden in de collecties. Om welk materiaal het ook gaat, kwaliteit staat bij Gloster voorop. Door deze diversiteit kunt u met Gloster eindeloos variëren.

Op dit moment is de volledige collectie aan Gloster tuinmeubelen verdeeld over 36 kleinere collecties. Deze collecties zijn onder andere ingedeeld op materiaalgebruik en typen tuinmeubelen, zoals teakhouten tuinmeubelen. Zo kunt u onder andere de moderne stoelen van de Curve collectie prachtige combineren met de warme tafels uit de Square collectie. Door het gebruik van prachtige natuurlijke materialen zijn de Gloster tuinmeubelen tevens goed te combineren met tuinmeubelen uit andere collecties.

Kwaliteit van tuinmeubelen Gloster

Gloster bestaat uit meubelmakers wiens enige focus is het ontwerpen en bouwen van 's werelds mooiste tuinmeubilair. Elk stukje van Gloster teak tuinmeubelen is afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages en wordt grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het hout behouden blijft. Teak is uitzonderlijk slijtvast, zeer goed bestand tegen rot en bijna ongevoelig voor de effecten van de zon, regen, vorst of sneeuw. De eerste en enige keuze van hout voor tuinmeubilair.

Het topmerk Gloster en vakmanschap gaan hand in hand. Hun meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie, de kwaliteit van het meubilair is het resultaat van de kennis en kunde van de medewerkers.

Tuinmeubels Gloster

In onze hoofdrubriek Merken op onze website kunt u het volledige assortiment in de Gloster tuinmeubelen catalogus bekijken, van een Gloster tuinset tot een teak tafel. Op aanvraag zenden we u ook graag een Gloster prijslijst door met de Gloster tuinmeubelen prijzen. Sinds 1989 verdelen we Gloster. Door onze lange historie met het merk Gloster kunnen we ook de gepaste dienst na verkoop verlenen.

Kom langs in onze showroom en ontdek het volledige assortiment design tuinmeubelen van Gloster.