U bent hier

TUINMEUBELEN

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

Gloster

De geschiedenis van dit bedrijf gaat terug tot het West-Afrika van de jaren '60. Het is hier dat een aantal meubelmakers de basis van het merk legden. Hoewel de fabriek tegen het einde van de jaren '80 naar Indonesië verhuisde. Hierdoor kon het beter voldoen aan de toenemende vraag naar de Gloster teak tuinmeubelen. Tot op heden zijn alle Gloster teak tuinmeubelen afkomstig van zorgvuldig beheerde teakplantages. Het teak wordt nog steeds vooraf geïnspecteerd en de ambachtslieden gaan er zorgvuldig mee aan de slag. We kunnen stellen dat de Gloster tuinmeubelen het resultaat zijn van een unieke combinatie van traditie en vooruitgang. Wij leggen uit hoe dit gaat en waarom velen voor hun tuinmeubels Gloster verkiezen.

Met verschillende materialen verovert Gloster België en haar tuinen

Wie de Gloster tuinmeubelen catalogus bestudeert, merkt de duidelijke focus op teakhouten tuinmeubelen. Teakhout is een hardhout dat van nature uit een hoog oliegehalte heeft. Het is heel goed bestand tegen rotten en het is uiterst slijtvast. Hierdoor is een teak stoel automatisch heel geschikt voor buiten. Bovendien kan het ook nog eens goed tegen regen, vorst, sneeuw en zon. Ten slotte zijn de teakhouten Gloster tuinmeubelen een garantie op duurzaamheid. Elke teakboom heeft namelijk een levenscyclus van minstens 50 jaar en is 100% traceerbaar. Aldus bent u steeds zeker dat het niet het resultaat is van illegale houtkap. Dat velen voor hun tuinmeubelen Gloster kiezen, hoeft met andere woorden niet te verbazen.

Natuurlijk staat Gloster vooral bekend omwille van hun teakhout. Toch kunt u er niet alleen terecht voor teakhouten tuinmeubelen. Ook geweven kunststof, roestvrij staal, vinyl en aluminium behoren tot het repertorium van Gloster. Het gaat daarbij zowel om klassieke als moderne meubelen. En ongeacht welk materiaal u kiest: een uitstekende kwaliteit staat bij Gloster steeds centraal. Niet voor niets hebben de Gloster tuinmeubelen prijzen in de wacht gesleept, waaronder de ICFA's Manufacturer Leadership Award.

Keuze uit verschillende collecties

Het aanbod aan Gloster tuinmeubelen is heel divers en omvat uiteenlopende collecties. Een voorbeeld hiervan is de tuinstoel Gloster 180. Deze Gloster tuinset is ontworpen door Henrik Pedersen en hij koos bij het ontwerp voor het gebruik van aluminium. Onder meer de lounger, de loungestoelen en de voetbankjes hebben een uiterst tijdloos design. Een andere populaire keuze is de collectie Maya van ontwerper Mark Gabbertas. Het combineert aluminium met teakhout en het resultaat mag er echt wel zijn. Maar voor welke collectie u ook kiest: steeds weet Gloster tuin en terras een stuk stijlvoller te maken.

Kom langs in onze showroom in Hamme

Op onze website vindt u een greep uit het assortiment van dit merk. In onze showroom vindt u alle exemplaren uit onze webshop terug en dit in kant-en-klare sets die perfect passen. U rekent er meteen ook op ons advies en u maakt ook meteen kennis met de Gloster prijslijst. Daarnaast informeren we u ook over onze andere interessante designermerken als Royal Botania. Kom vandaag nog langs, laat u informeren en laat uw Gloster tuinmeubelen gratis aan huis leveren.