U bent hier

Jardinico tuinmeubelen

Parasols Jardinico

Het Belgische Jardinico heeft een groot aanbod parasols. Van een kleine balkonparasol van 2 x 2 m tot een grote zweefparasol van 4 x 4 m. Malibu is een reeks kleinere parasols in 6 verschillende maten. Ze zijn kleiner maar wel zeer handig omdat ze in de hoogte verstelbaar zijn èn klikbaar. Ideaal voor op kleinere terrassen of bij een ligbed.

Parasol Jardinico

In zweefparasols of hangparasols vindt u een uitgebreid aanbod van de budgetvriendelijke Marbella zweefparasol tot de extra stevige Caractère zweefparasols voor windgevoelige terrassen. Deze zweefparasols zijn allemaal verrolbaar, klikbaar en 360 graden roteerbaar. Uitgevoerd in hoge kwaliteit UV bestendige stoffen en in een waaier van kleuren verkrijgbaar. Doordat de vrijhangende parasol is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit biedt deze goede bescherming tegen de zon en UV straling.

Het assortiment van Jardinico bevat ook parasolvoeten in verschillende materialen gaande van beton, natuursteen tot metaal en dit in verschillende gewichten naar gelang de windgevoeligheid op uw terras.

Jardinico parasols prijzen

In onze hoofdrubriek Merken kunt u het volledige assortiment in de catalogus van Jardinico online bekijken. Op aanvraag zenden we u ook graag een prijslijst met Jardinico prijzen door. Kom langs in onze showroom en ontdek het assortiment parasols van Jardinico! We helpen u graag de juiste Jardinico Parasol te vinden.