U bent hier

Les Jardins tuinmeubelen

Les Jardins is een Frans merk, gevestigd in Aix-en-Provence met een eigen fabriek in Indonesïe en eigen ontwerpen. De Franse provençaalse sfeer is kenmerkend bij le jardin tuinmeubelen. Zachte kleuren en sobere lijnen, daar tekent dit Franse merk voor. De tafels zijn verlengbaar zodat u altijd plaats hebt voor uw gasten. De stoelen zijn stapelbaar of plooibaar. 

Les Jardins tuinmeubilair heeft een uniek uitschuifsysteem voor tafels waardoor het mogelijk is om een tafel alleen en in één handomdraai te verlengen. En dit met eersteklasmaterialen zoals HPL of ceramique.

Het Yolo ligbed is een ergonomisch ligbed met golvende lijnen aangepast aan het menselijk lichaam. Vanuit lighouding kun je de rug verstellen. Het ligbed is ook stapelbaar zodat je deze in de winter compact kunt wegzetten.

Les jardins online

In onze hoofdrubriek Merken kunt u de catalogus van Les Jardins tuinmeubelen bekijken. 

Les Jardins tuinmeubelen prijs

Op aanvraag bieden wij u ook graag een Les Jardins prijslijst aan met de Les Jardins prijzen. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door het volledige assortiment tuinmeubelen van Les Jardins outdoor furniture.