U bent hier

Ongebreidelde vrijheid met de tuinmeubelen van Max en Luuk

Max & Luuk is een Nederlands designmerk met verfrissende tuinmeubelen. Bij dit designmerk is er gekozen voor een collectie tuinmeubelen die het gevoel van vrijheid, genieten en zorgeloosheid feilloos uitstralen. Max & Luuk kiest onder meer voor natuurlijke materialen en elementen met een verfrissende uitstraling.

Het merk is vernoemd naar oprichter Frank Bogaers zijn kinderen, Max en Luuk. Net zoals Luuk en Max is ook het merk Max & Luuk intussen een volwassen merk met een frisse uitstraling. En daarom mochten de Max & Luuk tuinmeubelen niet in ons assortiment ontbreken. We maken u wegwijs doorheen de collecties en heten u graag welkom in onze showroom.

Kennismaking met de collecties van Max & Luuk

Elke collectie van Max & Luuk is net weer dat tikkeltje anders. Zo heeft men bij de jongste collectie een jaar geleden gekozen voor een mix van natuurlijke en stoere materialen. Dit sluit uitstekend aan bij een weelderige natuuruitstraling boordevol groen.

Het resultaat van deze Max & Luuk collectie onderstreept de no-nonsensevisie die de Max en Luuk tuinmeubelen elke keer typeren. Intussen zijn er talloze collecties met Max & Luuk tuinmeubelen te verkrijgen die allen hun eigen naam dragen. De stoel Bob of de armstoel Iris? Ze zijn stuk voor stuk bij ons te verkrijgen.

Vrij combineren dankzij de vele collecties

Bekend zijn onder meer de Max en Luuk tuinstoelen, maar denk ook aan tuinzetels, buitenbars, tafels en ligbedden. Dit meubilair is telkens voorzien van het opschrift Max Luuk. Denk echter ook aan parasols, poefs en voetenbanken. Hoewel de Max en Luuk tuinmeubelen in uiteenlopende uitvoeringen verschijnen, staan ze altijd garant voor een meer dan goede kwaliteit.

De tuinmeubelen Max en Luuk komen bovendien steeds in een gezellige en compacte collectie. Neem bijvoorbeeld de Max en Luuk collectie Kim, bestaande uit een voetenbank en een stel Max en Luuk tuinstoelen.

Het is een compact set, maar u kunt ze heel goed combineren met de andere Max en Luuk tuinmeubelen. Zo gaan ze bijvoorbeeld uiterst goed samen met de Lennon-bijzettafel. Deze keuzevrijheid is een van de zaken die de tuinmeubelen van dit Nederlandse merk sieren.

Waarom Van Mele Tuinmeubelen Max en Luuk omarmt

Keuzevrijheid resulteert al eens in keuzestress, maar daar doen wij gelukkig niet aan mee. Wij helpen u bij het vinden van de ideale combinatie voor uw tuin. Op onze website vindt u daarom foto's terug van Max en Luuk tuinmeubelen die zich goed laten combineren.

Ook in onze showroom in Hamme vindt u een aantal weldoordachte combinaties terug. En we voorzien u er graag van een woordje extra uitleg. Onze verregaande klantgerichtheid in combinatie met de Max & Luuk tuinmeubelen is dan ook een match made in heaven. Dit is niet alleen wat wij ervan vinden, maar ook onze klanten. En niet voor niets worden deze tuinmeubelen intussen in ruim tien landen verkocht, gaande van Duitsland tot Malta.