U bent hier

Vincent Sheppard tuinmeubelen

1992 was het jaar waarin de Vincent Sheppard meubelen voor het eerst werden geproduceerd. Intussen zijn er in meer dan 50 landen Vincent Sheppard verkooppunten te vinden, hoewel het hoofdkantoor nog steeds in België te vinden is. De Vincent Sheppard meubelen komen in een indoor- en een outdoorcollectie, waarbij zeker die laatste categorie weet te imponeren. De Vincent Sheppard tuinmeubelen combineren namelijk comfort en stijl en dit in een kwalitatief jasje.

Laat Vincent Sheppard tuin en terras opvrolijken met Lloyd Loom-tuinmeubelen

Vincent Sheppard is gespecialiseerd in Lloyd Loom-meubelen. Het was de Amerikaan Marshall Burns Lloyd die te midden van de Eerste Wereldoorlog deze bijzondere techniek voor het eerst toepaste. Hij gaf het meteen ook zijn naam mee. De techniek ontstond omdat rotanleveringen ten gevolge van de Groote Oorlog uitbleven, maar hij ontdekte al snel dat zijn unieke techniek veel voordelen te bieden heeft. Dat bewijzen ook de Vincent Sheppard tuinmeubelen die erop voortborduren.

De Lloyd Loom Vincent Sheppard-meubelen bestaan zoals vanouds uit een slimme combinatie van kraftpapier en staaldraad. Het gedraaide papier in combinatie met het staal doet denken aan textielrollen. Ze worden dan ook net als weefgetouwvellen met de hand versneden en aan de meubelframes vastgemaakt. Het is deze unieke werkwijze in combinatie met de manuele afwerking die de stevigheid van de Vincent Sheppard tuinmeubelen garandeert.

Toch is dit lang niet het enige voordeel van de Lloyd Loom-meubelen, want in tegenstelling tot gevlochten riet beschadigen ze de kleding niet. En daarbovenop zijn ze ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Het mooiste van allemaal? Deze Vincent Sheppard meubelen zien er ongelofelijk natuurlijk uit en kunnen zowel een natuurlijke als een moderne twist aan het buiteninterieur geven. Vooral de Lloyd Loom zeteltjes met armleuning, al dan niet te combineren met een leuk kussentje, bewijzen dit als geen ander.

Ontdek het geheim achter de tuinmeubelen en stoelen van Vincent Sheppard

Kwaliteit, verfrissende tijdloosheid en duurzaamheid: er zijn er maar weinigen die deze drie zo goed weten te combineren als Vincent Sheppard. De kwaliteit van de stoelen van het merk Vincent Sheppard laat zich onder meer verklaren door de Belgische link, want alle stoelen worden gewoon in eigen land ontworpen en afgewerkt. Toch is er nog meer dat u over de collectie van Vincent Sheppard moet weten. Het zijn namelijk de Cirebonezen, een volk dat bekendstaat om hun traditionele buig- en weeftechnieken, die de rieten stoelen van Vincent Sheppard tot ware kunst verheffen. We mogen dankbaar zijn dat zij met hun unieke kennis en vaardigheden de in perfecte staat dubbel gevlochten Vincent Sheppard meubelen maken. De duurzaamheid vindt dan weer zijn oorsprong in de visie van Vincent Sheppard, waarbij een ecologische mindset centraal staat. Daarenboven wordt deze zienswijze door het FSC-label onderstreept, toch nog steeds een bewijs van ecologische en sociale duurzaamheid.

Ruim assortiment aan Vincent Sheppard tuinmeubelen

We hebben het al uitgebreid gehad over de stoelen Vincent Sheppard Loyd Loom. En natuurlijk kunt u ook voor uw rotan stoelen Vincent Sheppard kiezen, maar uiteindelijk gaat het aanbod aan Vincent Sheppard tuinmeubelen verder dan dat. De outdoorcollectie met Vincent Sheppard tuinmeubelen omvat ook ligbanken, tafels, lantaarns, buitentapijten, ligstoelen en zelfs een authentieke poef. Deze Vincent Sheppard tuinmeubelen komen in verschillende stijlen, waardoor uw keuze gaat van een natuurlijk bijzettafeltje tot een extra stevige kruk voor bij de buitenbar. Draad, hout en geweven kunststof zijn telkens de basismaterialen die we van Vincent Sheppard gewoon zijn.

We gebruiken de input van onze klanten om te bepalen welke tuinmeubelen van Vincent Sheppard te koop worden aangeboden op onze website. Ontdek het assortiment en laat het ons zeker weten als u iets op de Vincent Sheppard prijslijst (prijs is per stuk) mist.

Krachtig in ontwerp, eenvoudig in onderhoud

De Vincent Sheppard tuinmeubelen omvatten naast Lloyd Loom-uitvoeringen ook synthetische materialen die u 's winters niet hoeft binnen te halen. Het maakt echter weinig uit of u nu kiest voor een rotan Vincent Sheppard in taupe of dat u eerder voor uw stoel zijn dubbel gevlochten rug ivoor verkiest, want alle Vincent Sheppard tuinmeubelen zijn eenvoudig te onderhouden. Bij de Lloyd Loom-tuinmeubelen volstaat een reiniging met een vochtige handdoek en natuurlijke, milde zeep. Ze kunnen in principe 's winters buiten blijven, maar binnenhalen is wel aanbevolen. De rotan Vincent Sheppard tuinmeubelen en de synthetische varianten reinigt u op dezelfde manier, terwijl de Vincent Sheppard meubelen op basis van teakhout een sealer kunnen gebruiken. Als het hout zilvergrijs mag worden, volstaat het om de meubels af en toe met warm zeepsop te wassen.

De tuinmeubelen van Vincent Sheppard online kopen bij Van Mele

Bij twijfel staan wij garant voor deskundig en persoonlijk advies. Dit ongeacht of u met een enkele tafel van Vincent Sheppard tuin of terras wil sieren of dat u eerder van de stoelen van Vincent Sheppard 6 stuks wil bestellen. We helpen u niet alleen graag verder in onze showroom, maar u mag ons ook steeds telefonisch of per mail contacteren. We lichten dan naast de prijslijst Vincent Sheppard en hun meubelen toe. Wij garanderen dat alle Vincent Sheppard meubelen in zeer goede staat bij u worden geleverd, terwijl u rekent op een perfecte dienst na verkoop.