U bent hier

TUINMEUBELEN  

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

TUINBANKEN

Banken in teakhout, smeedijzer of aluminium. Het Engelse Barlow Tyrie heeft een heel gamma teakhouten banken in verschillende maten en stijlen. Van de klassiek Engelse teak houten bank met rechte rug tot meer hedendaagse banken met gebogen rug zoals de Monaco bank. De monumentale bank Sissinghurst zorgt voor het visuele eindpunt in een klassieke Engelse of Franse tuin en maakt uw loungeset compleet.

Wenst u een meer strakkere design bank voor een moderne blikvanger in de tuin kunt u ook terecht bij de merken Manutti of Fast.

De stevig houten San bank van Manutti biedt heel wat mogelijkheden en is met of zonder rug verkrijgbaar. Ideaal om een sfeervolle en karaktervolle zitplek in de tuin te creëren waar u het hele jaar kan genieten van de buitenlucht.

De New Wood bank van Fast is ook strak en modern en kan in verschillende lengtes verkregen worden. New Wood lijkt op hout en voelt ook zo aan maar dit zijn volledig aluminium tuinbanken gemaakt met een aluminium frame. Hierdoor kunnen de luxe banken het hele jaar door buiten blijven staan. Voor extra comfort hebben we ook een hele reeks bankkussens beschikbaar.

Van Mele heeft een ruim assortiment tuinmeubelen in verschillende kleuren in onze showroom waardoor er voor elke stijl en smaak een perfecte design tuinbank is.