U bent hier

Ligbed aluminium

Bij Van Mele vindt u een ruim assortiment aan ligbedden. Hierbij kunt u ook met aluminium ligbedden tuin of terras sieren. Dergelijke ligbedden zijn ideaal om te ontspannend en te genieten. Ze staan garant voor een ultiem comfort en een optimaal vrijetijdsgenot. Bovendien staan ze heel goed in de tuin of aan het zwembad, plekken waar heerlijke ontspanning sowieso centraal staat. Het blijft natuurlijk wel belangrijk dat u voor een passend aluminium ligbed kiest. In onze showroom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze uit het ruime assortiment.

De logische keuze voor een aluminium ligbed

Ligbedden zijn in uiteenlopende materialen te verkrijgen, maar steeds meer mensen kiezen voor hun ligbed aluminium. Een aluminium ligbed heeft dan ook een aantal voordelen te bieden. Aluminium staat namelijk garant voor een ultiem comfort in combinatie met een beperkt onderhoud. Dit is al helemaal het geval indien u het vergelijkt met een houten ligbed.

Tegelijkertijd is een aluminium ligbed heel licht. Wanneer een aluminium ligbed inklapbaar is, kunt u het dan ook heel eenvoudig opbergen. Zo'n aluminium ligbed is ideaal wanneer u 's zomers wilt genieten van de zon. 's Winters kunt u het dan elders een passend plaatsje geven. Indien u kiest voor een aluminium ligbed met wielen gaat dit verplaatsen nog vlotter. Een aluminium ligbed is tevens heel weer- en uv-bestendig en er zijn geen stijlbeperkingen. Aluminium laat zich namelijk eenvoudig verwerken, ook in bijzondere designs. Daarnaast kan u het in alle kleuren verkrijgen. Hierdoor kunt u voor een ligbed zwart aluminium kiezen of een wit aluminium ligbed verkiezen.

De ultieme combinatie van aluminium en textileen

Net omdat aluminium zich zo goed laat verwerken, vindt u bij ons een ruim assortiment aan aluminiumligbedden. In de praktijk is een ligbed gemaakt van aluminium en textileen – dit laatste gebruikt men voor de bekleding – een ideale combinatie. Textileen, ook wel eens Batyline genoemd, is een geweven doek dat heel weerbestendig is. Tegelijkertijd ligt het aangenaam en is het perfect om te ontspannen. Wanneer u met zo'n ligbed tuin aluminium leert kennen, kunt u alle kanten uit en dat bewijst ook ons assortiment. Tegelijkertijd kunnen wij deze textileendoeken voor u vernieuwen in ons atelier. Dit kan zelfs als ze niet meer verkrijgbaar zijn bij de fabrikant. Met zo'n aluminium ligbed bent u dus zeker van een jarenlang gebruikscomfort.

Kennismaking met het assortiment van Van Mele

Een lage instaphoogte, twee wielen, een zonneklep of dat de rugleuning verstelbaar is? Voor elke wens bieden we een oplossing. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het Yolo-ligbed van Les Jardins. Dit ligbed heeft een aluminiumframe en is stapelbaar. Het heeft een ergonomische vorm en de bekleding is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kan het ligbed aluminium zwart zijn of andere kleuren met elkaar combineren. Een ander voorbeeld is het aluminium ligbed Shine van Emu. Het nieuwe ligbed met een aluminium frame oogt bijzonder stijlvol. Optioneel kan er een zonnedak aan worden toegevoegd.

Ontdek alle ligbedden online of in onze showroom

U merkt dat wij een divers assortiment aan aluminium ligbedden aanbieden. U heeft daarbij de keuze tussen merken als Manutti, Emu, Kettler en Royal Botania. Bij gebruik van deze site kunt u het assortiment ontdekken. In onze showroom ontdekt u dan weer hoe een aluminium ligbed tuin of terras compleet maakt. U treft er meer dan honderd verschillende sets aan en u rekent hierbij op ons combineeradvies. Daarnaast informeren we u over het onderhoud van al uw tuinmeubelen. Heeft u gekozen? Zoals de familietraditie het wil, leveren we gratis aan huis en zorgen we voor de montage. Zo kunt u zorgeloos met uw favoriete ligstoel tuin en zwembad vervolledigen.