U bent hier

TUINSETS

Een design tuinset kopen maakt het buitenleven leuker en maakt de tuin af. Met een luxe loungeset kunt u buiten zorgeloos genieten en volledig tot rust komen. Buiten eten, aperitieven of een boek lezen is nog zo aangenaam.

Een comfortabele luxe tuinset in uw tuin of op uw terras is heel belangrijk om het hele jaar buiten te kunnen genieten. Daarom hebben we een grote variëteit in lounge sets. We bieden verschillend tuinset design aan in een waaier van kleuren. Onze luxe lounge tuinsets zijn gemaakt uit een combinatie van duurzame materialen zoals teak, gepoederlakt aluminium, RVS, smeedijzer, textileen en geweven draad.

Hebt u zichzelf een idee kunnen vormen op onze website? Kom dan naar onze showroom waar u de afwerking en kleuren kunt bekijken van de verschillende moderne loungesets en u natuurlijk de stoelen en tafels kunt testen op o.a. zitcomfort.

De 100 verschillende sets in onze winkel geven u een overzicht van de diverse mogelijkheden. In ons ruime assortiment van onze design tuimeubelen vind u altijd een lounge dining set is die in jouw tuin past. De tuinsets zijn perfect te matchen met parasols of kussens om de tuinset helemaal af te maken. Ook zijn de tuinsets met hun moderne design perfect op elkaar afgestemd en passen uw design tuintafel en tuinstoelen bij elkaar.