U bent hier

TUINMEUBELEN  

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

TUINSTOELEN

Een comfortabele tuinstoel is heel belangrijk om buiten te kunnen genieten. Daarom hebben we een grote variëteit in tuinstoelen. We bieden verschillende stijlen van design tuinstoelen aan in een waaier van kleuren.

Van Mele beschikt over een ruim assortiment aan tuinzetels en exclusieve design stoelen voor buiten. Zo kunt u bij ons terecht voor een standaard luxe stoel of een ergonomische luxe verstelbare tuinstoel. Onze luxe tuinstoelen zijn gemaakt uit een combinatie van duurzame materialen zoals teak, gepoederlakt aluminium, RVS, smeedijzer, textileen en geweven draad. Zo heeft u keuze uit onder andere een aluminium tuinstoel, houten tuinstoelen of kunststof tuinstoelen.

Het tuinstoelen design is ontworpen door designer merken zoals Royal Botania, Gloster, Manutti, Fast en nog vele andere. Ook heeft Van Mele bijpassend tuinmeubilair in het assortiment, zoals een bijpassende design tuintafel. Bekijk alle mogelijkheden op onze website of kom langs in de showroom en dan helpen wij u de juiste design tuinstoelen kopen om uw terras compleet te maken.