Bestanden

Bij Van Mele hebben we een ruim assortiment aan design tuinmeubelen en tuinaccessoires, waaronder de Burda terrasverwarmer. De infrarood verwarming van het merk Burda maakt het mogelijk om altijd van de tuin te genieten. Ook wanneer het ’s avonds al wat kouder wordt. Burda is een fabrikant uit Duitsland en maakt al sinds 1990 verplaatsbare terrasverwarming voor particulier gebruik. Vooral de Burda Smart Tower IP24, een verplaatsbare terrasheater met een aluminium behuizing, is een populaire keuze.

Onze Burda artikelen

Burda: de perfecte combinatie van design en functionaliteit

Burda staat bekend om de terrasverwarming. Vooral de Burda Smart Tower IP24 is een bekend apparaat. Dit Duitse merk is een autoriteit op het gebied van infrarood verwarming. Het biedt altijd de juiste oplossing, zowel voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. De Burda terrasverwarming is steeds gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om uw buitenruimte aangenaam warm te houden. De infrarood verwarmingstechnologie garandeert een efficiënte warmteverdeling, waardoor u ook op koudere avonden kunt genieten van uw tuin of terras.

De voordelen van de infrarood verwarming van Burda

Infrarood verwarming biedt tal van voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Een van de belangrijkste voordelen is dat het u in staat stelt om uw buitenruimte het hele jaar door te gebruiken, ongeacht de temperatuur. Zo kunt u langer genieten van uw tuin of terras en kunt u uw gasten een comfortabele buitenervaring bieden. Bovendien verhoogt een terrasverwarmer de sfeer en de gezelligheid van uw buitenruimte, waardoor het een ideale ontmoetingsplek wordt voor familie en vrienden.

De infrarood verwarmingstechnologie zorgt voor een snelle opwarming en een gelijkmatige verdeling van de warmte. Energieverspilling wordt hiermee voorkomen. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere levensstijl. Wij raden de Burda terrasverwarming aan als u op zoek bent naar infrarood verwarming. De Burda terrasverwarmers zijn namelijk ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek, waardoor ze naadloos aansluiten bij elk exterieurontwerp.

Kennismaking met de Burda Smart Tower IP24

In onze showroom vindt u een breed scala aan Burda-producten, waaronder de zogeheten Smart Tower. De Burda Smart Tower IP24 is eenvoudig te verplaatsen en toch stevig. Dit komt onder andere door de aluminium behuizing die niet te zwaar is, maar toch buitengewoon sterk. Deze Burda terrasverwarmer beschikt bovendien over een handvat aan de achterkant. De Smart Tower van Burda heeft een vermogen van 3000 W en beschikt over twee zones. Hierbij is het mogelijk om elke zone apart te bedienen. Naast de functie aan/uit heeft elke zone ook de mogelijkheid om op de helft van het warmtevermogen te functioneren. De Burda Smart Tower IP24 is veruit het populairste product uit het assortiment van dit merk. Het frame van deze Burda terrasverwarmer is in verschillende kleuren te verkrijgen, waaronder wit, zwart en zilver.

Modulaire terrasverwarming van Burda

De modulaire terrasverwarming van Burda groeit mee met uw terras. Deze kunnen eenvoudig aan elkaar worden geschakeld om ook een groot terras te verwarmen. De infrarood verwarming wordt bovendien gecombineerd met geïntegreerde lichtmodules, ideaal voor ’s avonds! Het gepatenteerde systeem is volledig modulair en waterdicht (IP65/IP67). Het beschikt over dimbare ledspots. Zo beschikt u dus meteen ook over tuinverlichting. Door verschillende modules met elkaar te combineren, zijn alle lengtes mogelijk. Deze modulaire Burda terrasverwarming is een ideale oplossing wanneer maatwerk wenselijk is.

Doeltreffende en stijlvolle infrarood verwarming

Hoewel wij dit merk in België vooral kennen van de Burda terrasverwarming, kan de Burda verwarming ook voor andere toepassingen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het verwarmen van garages of aan bureauverwarming. Ook is het geschikt voor het verwarmen van openbare gebouwen, kerken en dierenverblijven. In ieder geval maakt de Burda verwarming gebruik van de infrarode verwarmingstechniek. Hierbij werken de infraroodstralen rechtstreeks in op het lichaam en de objecten, zoals ook zonnestralen dat doen. De warmte is dus direct merkbaar en dit zonder onnodig energieverlies. De Burda verwarming is telkens heel energiezuinig, gemakkelijk te plaatsen, onderhoudsvrij en stijlvol.

De Burda terrasverwarming omarmt de nieuwste technologieën

Niet alleen de keuze voor de infraroodtechnologie getuigt van een flinke portie innovatie, ook op andere gebieden bewijst Burda een echte innovator te zijn. Neem bijvoorbeeld de Burda Bluetooth Smart IP 24. Deze Burda terrasverwarmer komt met een afstandsbediening en een app, waardoor het ook via een smartphone of een tablet kan worden bediend. Verder zijn er ook controllers en dimmers te verkrijgen. Deze accessoires maken het mogelijk om de Burda verwarming geheel naar de persoonlijke behoeften af te stellen. Handige extraatjes, zoals windschermhouders en klemhouders, bewijzen dat Burda altijd focust op de klantspecifieke behoeften.

Burda terrasverwarming kopen bij Van Mele

Van Mele staat al meer dan veertig jaar garant voor deskundig en persoonlijk advies op het gebied van tuinmeubelen. Onze passie voor kwaliteit en de beste merken zorgt ervoor dat we met trots het assortiment van Burda aanbieden. Wanneer u kiest voor de Burda terrasverwarming, kiest u voor betrouwbare prestaties, stijlvolle ontwerpen en ultiem gebruiksgemak. Wij zorgen ervoor dat de Burda terrasverwarming optimaal aansluit bij uw buitenmeubilair en adviseren waar nodig. En door de Burda terrasverwarming te kopen bij Van Mele, profiteert u van onze voortreffelijke service. Reken niet alleen op een uitstekende dienst na verkoop en op advies op maat, maar ook op gratis levering en montage. We heten u graag welkom in onze showroom om er alle mogelijkheden te ontdekken.

Zijn de outdoor producten van Roolf van een goede kwaliteit?

Roolf is een gerenomeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige outdoor meubelen en accessoires. De keuze voor hoogwaardige materialen is voor Roolf heel gewoon. Dit om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Waar kan ik de collectie van Roolf zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Roolf tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Roolf te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Roolf?

Het merk Roolf focust zich voornamelijk op tapijten, poefs en ligbedden voor buiten/ voor in het zwembad. Bij Van Mele heb je binnen het assortiment van Roolf daarnaast een ruime keuze aan verschillende materialen en kleuren.

Worden de producten van Roolf bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.