Onze klantenservice

Als speciaalzaak proberen we u zo goed mogelijk te begeleiden in uw aankoop met het gepaste advies en met een snelle levering. Maar onze service beperkt zich niet alleen tot dat. Na de aankoop staan we u ook bij met tal van andere diensten.

Hebt u vragen aarzel dan niet om ons te bellen (052/47 90 14) of ​​stuur ons een e-mail (info@vanmele.be)
met vermelding van uw adres en telefoonnummer. En eventueel een afbeelding. Zo kunnen we uw vraag sneller en beter beantwoorden. Of kom langs in onze winkel.

Persoonlijk advies

Het inrichten van uw terras of balkon is zeer persoonlijk. Daarom vinden we het belangrijk dat u zelf de tuinmeubelen uitprobeert en samen met ons advies tot een gerichte keuze komt.

Neem gelijk de afmetingen van uw terras mee. Ook een paar foto's van uw terras en huis helpen ons om de sfeer bij je thuis te proeven en zo een gericht advies te kunnen geven passend bij uw huis en uw stijl. Kleuren die op elkaar afgestemd zijn creëren rust en orde.

We kunnen ook een 3D voorstelling maken van hetgeen u gekozen hebt op uw terras.

Levering en montage in België of in het buitenland

Levering en montage - is niet uw probleem.

Zodat u uw kostbare tijd niet aan levering en montage moet besteden doen wij dit voor u.

Wij leveren zelf uw tuinmeubelen, monteren ze en zetten ze op hun plaats. Vakkundig en snel. De verpakking nemen we terug mee.

Als er nog tuinwerken of een verbouwing aan de gang zijn, kunnen we uw bestelling ook stockeren in ons ruim magazijn en op het door u gewenste tijdstip leveren.

Ook buiten Belgïe of buiten Europa kunnen we uw tuinmeubelen leveren.  Wij kunnen zelf ter plaatse leveren of we regelen het transport voor u.

      ​​​​​​Van Mele leveringen

Hoezen op maat

Standaardhoezen zijn ok als ze passen. Als ze te lang zijn, liggen ze echter op de grond.
Hoezen op maat zijn dan de oplossing.
Onze hoezen zijn uit hoogwaardig materiaal gemaakt. Ze zijn ademend, licht en flexibel om aan te brengen en af te nemen. En ze zijn ook afwasbaar.
De hoezen op maat is een service voor bij ons aangekochte tuinmeubelen.

Kussens op maat

Onze tuinmeubelen hebben een lange levensduur. Soms zijn de kussens aan vervanging toe door intensief gebruik. Wanneer deze niet meer bestelbaar zijn bij het merk kunnen we de kussens op maat laten namaken.

Garantie

Onze merken produceren hun producten met grote zorgvuldigheid, gebruikmakend van hoogwaardige materialen. Mochten er desondanks gebreken optreden, richt u zich dan tot ons. Voor fabricagefouten bemiddelen we voor u bij het merk.

De wettelijke garantie begint op de datum van aankoop. Doorgaans is dit bij de meeste merken twee tot drie jaar.

Schade door ondoelmatig gebruik zijn van deze wettelijke garantie uitgesloten. De producent is niet aansprakelijk voor mogelijke beschadigingen van het product door lucht of regenwatervervuiling. Kosten voor het opheffen van dergelijke schades worden niet door de producent overgenomen.

Herstellingen

Slijtage of een ongelukje? Dat kan iedereen overkomen . Maar voor zulke gevallen hebben wij en onze leveranciers een onderdelenmagazijn voor u klaar.

Pootdopjes hebben we in stock of kunnen we bijbestellen. Tot 14 jaar terug kunnen we de details van uw aankoop terugvinden in ons systeem.

Wij repareren uw tuinmeubelen in ons eigen atelier zodat u hier niet te lang op moet wachten.

Bij parasols kunnen we het parasoldoek vervangen alsook een gebroken balein of een nieuwe parasolkoord.

Vervanging batyline doeken van stoelen en ligbedden

 

Bij stoelen en ligbedden kunnen we ook de batyline of textilene doeken vernieuwen. Batyline ( de Franse benaming) of textilene sling ( de Amerikaanse benaming) is een licht maar sterk doek dat ideaal is voor buitengebruik. Het is een weefsel van sterke polyester draden omgoten met PVC om het te beschermen tegen de UV stralen.

We kunnen deze batyline doeken bestellen bij het merk en als dit niet meer mogelijk is, kunnen we deze ook zelf op maat maken in ons eigen atelier. Dit kan in een aantal standaardkleuren of à la carte is er keuze uit een heel assortiment kleuren. Het beste brengt u uw stoelen of ligbedden binnen vanaf september. Dan hebt u deze op tijd terug voor het volgend jaar.

We gebruiken kwaliteitsbatyline en stikdraad met een zeer lange levensduur. Zo hebben uw tuinmeubelen weer een tweede leven.

Deze service is enkel voor de merken die we verdelen​. 

Hiernaast vindt u een aantal voorbeelden van stoelen en ligbedden die een nieuw doek hebben gekregen.

Voor meer info: stuur ons een e-mail met foto's van uw stoelen of ligbedden, het merk en uw adresgegevens naar: info@vanmele.be