Realisaties

Royal Botania Exes tafel met Folia stoelen

Onze realisaties

Hier vindt u enkele van onze realisaties geselecteerd per merk. Deze kunnen een bron van inspiratie zijn voor u om de stijl te vinden die bij u en uw woning past.

Royal Botania

De collecties van Royal Botania hebben een eigen stijl. Bij Royal Botania primeert een moderne vormgeving.

Het ontwerpen van kwalitatieve en luxueuze design tuinmeubelen is het oogmerk van Kris van Puyvelde. De unieke collectie is door de jaren heen uitgebreid met verschillende materialen. Zo bestaat de collectie nu uit misschien wel meer dan 1300 modellen.

Bekijk het Royal Botania aanbod

Manutti

Hier vindt u lounges en tuinsets van Manutti. Deze kenmerken zich een hedendaagse hoogstaande vormgeving in kleuren die de natuur weerspiegelen.

Door het plaatsen van een buitentapijt, poufs en andere items kunt u gezellig in stijl genieten met vrienden en familie op elk moment van de dag.

Bekijk het Manutti aanbod

Fast

Hier vindt u enkele tuinsets van Fast eventueel in combinatie met een ander merk. Fast heeft generaties vakmanschap in het gieten van aluminium vormen. Hierdoor kunnen ze zeer elegante stoelen en tafels ontwerpen en maken. Door de 14 verschillende kleuren waarin ze alle modellen kunnen maken kun je ook verrassende kleurcombinaties maken tussen tafels en stoelen.

Bekijk het Fast aanbod

Gloster

Gloster kan buigen op een groot vakmanschap in de verwerking van teakhout. Ze produceren teak tuinmeubelen met veel elegantie, comfort en natuurlijke charme. Ze creƫren een tijdloze sfeer op uw terras.

Bekijk het Gloster aanbod