Tuinbanken

Materiaal

Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Max & Luuk

Tuinbanken, geheel naar uw smaak

Bent u op zoek naar een prachtige tuinbank? Bij Van Mele hebben we luxe banken voor buiten in verschillende materialen zoals teakhout, smeedijzer of aluminium. Het Engelse Barlow Tyrie heeft een teak tuinbank in verschillende maten en stijlen.

Van de klassiek Engelse teak houten bank met rechte rug tot meer hedendaagse banken met gebogen rug zoals de Monaco bank. De monumentale bank Sissinghurst zorgt voor het visuele eindpunt in een klassieke Engelse of Franse tuin en maakt uw loungeset compleet.

Tuinbank design

Wenst u een meer strakkere design bank voor een moderne blikvanger in de tuin kunt u ook terecht bij de merken Manutti of Fast.

Design buitenbank

De stevig houten tuinbank van Manutti biedt heel wat mogelijkheden en is met of zonder rug verkrijgbaar. Ideaal om een sfeervolle en karaktervolle zitplek in de tuin te creëren waar u het hele jaar kan genieten van de buitenlucht.

Tuinsalon lounge

De New Wood luxe tuinbank van Fast is ook strak en modern en kan in verschillende lengtes verkregen worden. New Wood lijkt op hout en voelt ook zo aan maar dit zijn volledig aluminium tuinbanken gemaakt met een aluminium frame. Hierdoor kunnen de all weather luxe banken het hele jaar door buiten blijven staan en zijn ze makkelijk schoon te maken. Voor extra comfort hebben we voor onze tuinbanken ook een hele reeks bankkussens beschikbaar.

Van Mele heeft een ruim assortiment tuinmeubelen in verschillende kleuren en maten waardoor er voor elke stijl en smaak een perfecte design tuinbank is.

Wilt u uw bank combineren met tuintafels of stoelen? Bij Van Mele kunt u ook een loungeset kopen die perfect past bij uw bank. Onze loungesets maakt jouw tuin helemaal af. Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze showroom voor een deskundig advies.