Schommelstoelen

Schommelstoel voor in de tuin

Het comfort van een schommelstoel is ongeëvenaard. Eenmaal de schommelstoel buiten te vinden is, nodigt het u uit om te ontspannen en te genieten van de rust en de natuur. De tuin schommelstoel, een essentieel stuk, biedt u het plezier van zachte schommelbewegingen. Bewegingen die zorgen voor een oprecht gevoel van welzijn. Onze collectie is uitgebreid te bezichtigen in onze showroom in Hamme. Graag nodigen we u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom: Ardovstraat 82, 9220 Hamme, België. Aan de winkel hebt u een ruime parking. Bekijk de Routebeschrijving. Voor vragen zijn wij direct telefonisch bereikbaar via 052/47 90 14 of stel ons je vraag via mail info@vanmele.be.

Essentieel onderdeel van hedendaagse buitenomgevingen

In een moderne buitenomgeving zijn schommelstoelen onmisbaar. Deze elegante meubels schommelen perfect tussen functionaliteit en esthetiek. Een design schommelstoel heeft een visuele aantrekkingskracht die de buitenruimte transformeert in een stijlvolle en gezellige ontspanningsruimte. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze zijn ook ontworpen om maximaal comfort te bieden. Schommelstoelen, perfect voor in ieders tuin of op een stijlvol balkon, nodigen uit tot ontspanning en creëren een serene sfeer. Met een schommel stoel voor buiten kunt u pas écht genieten van de buitenlucht. Deze combinatie van comfort, schoonheid en functionaliteit maakt de schommelstoel onmisbaar voor elke buitenomgeving.

Rustgevende kracht van een schommelstoel

Er is iets ontspannends aan het ritme van een schommelstoel. De verklaring hiervoor ligt gedeeltelijk in onze kindertijd. Als jongelingen werden we vaak gewiegd en geschommeld. Deze vroege associaties van schommelen met comfort en veiligheid blijven in ons onderbewustzijn bestaan. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat de ritmische bewegingen van een schommelstoel fysiologische veranderingen kunnen veroorzaken. Het kan bijvoorbeeld de hartslag en de bloeddruk verlagen, de ademhaling vertragen en zelfs de hersenactiviteit beïnvloeden. Dit helpt stress te verminderen en bevordert een gevoel van welzijn. Daarnaast stimuleert het schommelen ook het evenwichtsorgaan in ons binnenoor, wat bijdraagt aan een verbeterde concentratie, focus en alertheid. Dit maakt de schommelstoel ideaal voor activiteiten als lezen en mediteren in de tuin.

Het materiaal bepaalt de kwaliteit van het product

Schommelstoelen voor buiten kunnen uit diverse materialen zijn gemaakt. Houten schommelstoelen, vaak gemaakt van teak of eik, hebben een klassieke, natuurlijke uitstraling en zijn zeer duurzaam. Ze vereisen echter regelmatig onderhoud om hun schoonheid te behouden. Voor een meer moderne look kiezen veel mensen voor schommelstoelen die zijn gemaakt van stevig staal of aluminium. Deze materialen zijn duurzaam en weerbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik. Ze zijn ook nog eens licht van gewicht, wat handig is bij het verplaatsen en opbergen van de schommel stoel.

Tenslotte zijn er ook schommelstoelen die zijn gemaakt van synthetische materialen, bijvoorbeeld kunststof. Deze zijn ontworpen om de look van traditionele materialen te imiteren. Ze vereisen veelal minder onderhoud.

Schommelstoelen van verschillende merken

Bij Van Mele hebben we een breed assortiment aan schommelstoelen, stuk voor stuk ontworpen voor buitengebruik. Onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en design. Een van onze meest populaire merken is Royal Botania. De Royal Botania Folia Schommelstoel zit heel aangenaam. Het is een soepel vormgegeven schommelstoel die is gemaakt van stevig staal. De comfortabele schommelstoel is te verkrijgen in zes verschillende kleuren. Ontspan lekker in deze gezellige schommelstoel en geniet ook van het prachtige design.

Het is zeker niet de enige design schommelstoel in ons assortiment, integendeel. Zo schenken bijvoorbeeld ook de Gloster Kay- en de Fast Forest-schommelstoel design aan uw tuin. Een ietwat eigenzinnige schommel stoel voor buiten is dan weer de Zebra-schommelstoel van Fast. Deze schommelstoel voor buiten is perfect voor in ieders tuin. Kussens zijn niet nodig, want de kwaliteit van het product biedt alle comfort die u zoekt. Het aluminium frame wordt namelijk slim gecombineerd met een geweven doek. Het is een streling voor het oog en een meerwaarde voor uw tuin of balkon.

De voordelen van een schommelstoel kopen bij Van Mele

Indien u met een schommelstoel tuin of balkon een stuk comfortabeler wilt maken, bent u bij Van Mele aan het juiste adres. Een schommelstoel kopen bij Van Mele brengt talrijke voordelen met zich mee. Ten eerste bieden we een verscheidenheid aan stijlen aan, gaande van een moderne design schommelstoel tot meer klassieke modellen. U kiest tussen verschillende materialen, vormen en kleuren, zodat uw nieuwe schommelstoel tuin of balkon compleet maakt. Bovendien zijn onze schommelstoelen speciaal ontworpen om u een maximaal comfort te bieden, zodat u lekker kunt ontspannen. Daarnaast hanteren we bij Van Mele een klantgerichte aanpak. We bieden deskundig en persoonlijk advies om u te helpen bij uw keuze. We leveren en monteren uw nieuwe schommelstoel voor buiten gratis bij u thuis en bieden een uitstekende dienst na verkoop.

Ontdek ons aanbod van schommelstoelen

Onze collectie schommelstoelen is divers en uitgebreid. Of u nu op zoek bent naar een design schommelstoel van staal of naar een traditionele houten schommelstoel, u vindt het bij Van Mele. Onze schommelstoelen zijn perfect voor in ieders tuin of balkon en zijn gemaakt om jaren mee te gaan. We nodigen u uit in onze showroom om er ons assortiment te ontdekken. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de perfecte comfortabele schommelstoel zult vinden.