CISA parasols ( beter bekend als Gloster parasols ) produceert al decennialang mooie, klassieke parasols in Italië.

De reeks Baia parasols is verkrijgbaar in de afmetingen: 3,5 m rond, 3 x 3 m, 3 x 4 m en 3,5 x 3,5 m. Dit in de kleuren ecru, taupe en zwart. Op aanvraag ook in andere kleuren.

Het doek is kleurvast en bestaat uit 100 % door en door gekleurd acryl. Een hoes met rits en stok in dezelfde duurzame stof is inbegrepen. 

De details maken het af zoals een mooie parasoldop, stoffen bescherming rond de baleinen, een solide blokkeerpen of een 4 - voudige katrol die het optrekken een fluitje van een cent maakt.

Deze parasols kunnen gecombineerd worden met een metalen verrolbare voet van 60, 70 of 90 kg.

 

Vervangdoeken zijn verkrijgbaar voor de reeksen Baia en Rusticello. Dit in 6 verschillende kleuren: ecru, taupe en zwart.

Onze Cisa Parasols artikelen

Cisa Parasols

CISA Parasols bij Van Mele

Bent u op zoek naar een parasol die niet alleen schaduw biedt, maar die ook een stijlvolle toevoeging is voor uw terras? Dan is de CISA parasol de perfecte keuze! Het merk CISA biedt een breed scala aan parasols van een hoge kwaliteit. De CISA parasols zijn zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Bij Van Mele, een van de officiële CISA parasol dealers, vindt u een ruim assortiment aan parasols van dit merk. Hieronder leest u wat een CISA parasol zo bijzonder maakt en waarom u deze parasols moet overwegen.

CISA parasol dealers en de garantie op kwaliteit

De CISA parasol is ook bekend als de Gloster-parasol. Deze parasols worden in het zonovergoten Italië geproduceerd. Daar weten ze best wel wat over de zon en het leven in de schaduw. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de CISA parasol fantastisch oogt en enorm kwaliteitsvol is. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan. Onder andere de Baia-houtstokparasol is een populaire keuze. Deze CISA parasol kan worden gecombineerd met een metalen voet.

De doeken van deze parasols zijn vervaardigd van hoogwaardig acryl. Dit materiaal is behandeld om water- en vuilafstotend te zijn. Daarnaast zijn de parasols uitgerust met sterke frames die bestand zijn tegen weer en wind. De kleurvaste doeken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en de CISA parasol in diverse afmetingen. Wij bieden de CISA parasol onder andere in de kleuren taupe en zwart aan. Dit in de formaten 3,5 m x 3,5 m (rond) tot 3 x 4 m (rechthoekig). Op aanvraag kunt u bij CISA parasol dealers als Van Mele ook andere kleuren verkrijgen. Ook voor vervangdoeken kunt u terecht bij een van de CISA parasol dealers in België.

Klassieke Italiaanse parasols en meer

CISA Ombrelloni of CISA Parasols is een Italiaans merk dat al tientallen jaren actief is in de productie van hoogwaardige schaduwmakers. Het merk heeft een stevige reputatie opgebouwd. Het is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en innovatieve merken op het gebied van parasols. CISA staat bekend om zijn design en technische innovaties waarmee de parasols eenvoudig te bedienen zijn. Bij CISA parasol dealers als Van Mele vindt u een ruim assortiment, gaande van kleine balkonparasols tot grote houtstokparasols. Al sinds 1983 maakt CISA parasol na parasol, altijd veelzijdig en geraffineerd.

Voordelen van de CISA parasol

Een CISA parasol biedt heel wat voordelen. In de eerste plaats zijn de parasols van CISA gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan. Dit betekent dat u lang plezier beleeft aan uw investering. Daarnaast zijn de parasols van CISA functioneel en eenvoudig te bedienen. Zo opent en sluit u uw parasol in een handomdraai. Verder zijn de parasols van CISA esthetisch aantrekkelijk en passen ze perfect bij uw tuininrichting. Ten slotte krijgt u bij het bestellen van de CISA parasol veel keuzevrijheid. U kunt kiezen tussen verschillende kleuren, formaten en voeten. Zo bent u zeker dat uw CISA parasol optimaal aansluit bij uw andere tuinmeubelen.

 

Zijn parasols van Cisa van goede kwaliteit?

De parasols van Cisa zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan. De doeken van deze parasols zijn vervaardigd van hoogwaardig acryl. Daarnaast zijn de parasols uitgerust met sterke frames die bestand zijn tegen weer en wind.

Waar kan ik de collectie van Cisa Parasols zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Cisa Parasols tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Cisa Parasols te bekijken.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Cisa Parasols?

Bij van Mele vind je een ruim assortiment Cisa Parasols, gaande van kleine balkonparasols tot grote houtstokparasols.

Worden de parasols van Cisa bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.