Bij Van Mele begrijpen we dat de perfecte buitenruimte niet alleen comfortabele meubels nodig heeft, maar ook een geweldig geluid. Daarom bieden we u de premium Escape speakers aan, inclusief de populaire Escape P9 speaker en de Escape bluetooth speaker (Escape P6 BT).

Escape staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van outdoor audio. Met hun duurzame materialen, superieure geluidskwaliteit en stijlvolle ontwerpen bieden de Escape speakers een ongeëvenaarde luisterervaring. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Kortom: u geniet van de ultieme audio-ervaring door te kiezen voor het merk Escape.

Onze Escape artikelen

Escape P9 luidspreker: de ultieme outdoor speaker

De Escape P9 speaker is niet zomaar een outdoor speaker; het is een meesterwerk voor audiofielen. Met een speciaal ontworpen chassis dat met glasvezel is versterkt, staat de Escape P9 garant voor een hoogwaardige kwaliteit. Deze luidspreker biedt muziekliefhebbers de ultieme en ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Dit alles wordt gecombineerd met een indrukwekkend bereik, waardoor u overal in uw tuin kunt genieten van uw favoriete muziek. De Escape P9 speaker is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit en tan. U kunt de Escape P9 uiteraard bekijken in onze showroom.

Altijd een geschikte outdoor speaker

Bij Van Mele streven we ernaar om voor elke klant en voor elke buitenruimte een perfecte audio-oplossing te bieden. Naast de gerenommeerde Escape P9 speaker, bieden we ook andere uitstekende speakers van dit merk. Zo is er de Escape P6 BT, een draagbare outdoor speaker die opvalt met zijn compacte afmetingen en hoogwaardige geluidskwaliteit. Het kan draadloos verbinding maken met uw favoriete apparaten. Voor degenen die op zoek zijn naar een multi-roomoplossing is er dan weer de Escape P6 Air. Dit geavanceerde model maakt het mogelijk om in elke kamer en in uw hele tuin van uw favoriete muziek te genieten. Het is een ideale keuze voor feestjes. De muziek loopt dan naadloos verder doorheen het hele huis en de tuin, zodat uw gasten geen noot hoeven te missen. Escape biedt muziekliefhebbers de ultieme muziekervaring, laat dat duidelijk zijn!

Escape speakers kopen bij Van Mele

Bij Van Mele staan we garant voor een voortreffelijk aanbod en een al even voortreffelijke dienst na verkoop. Onze klanten profiteren van onze decennialange ervaring. Gedurende al die jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. U rekent gratis op ons deskundig en persoonlijk advies. Wanneer u kiest voor de Escape speakers, kiest u voor een superieure geluidskwaliteit en een duurzaam ontwerp. Wanneer u kiest voor Van Mele, profiteert u van onze gratis levering en onze montageservice.

Bent u geïnteresseerd in de Escape speakers of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw buitenruimte? Bezoek dan onze showroom in Hamme of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor de perfecte Escape speakers.

Zijn de producten van Escape van een goede kwaliteit?

Escape staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van outdoor audio. Met hun duurzame materialen, superieure geluidskwaliteit en stijlvolle ontwerpen bieden de Escape speakers een ongeëvenaarde luisterervaring. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Waar kan ik de collectie van Escape zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Escape speakers tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Escape te bekijken.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Escape?

Het merk Escape specialiseert zich in speakers, specifiek voor outdoor gebruik. Het assortiment Escape speakers bestaat bij Van Mele o.a. uit de Escape P9 speaker. Die met een speciaal ontworpen chassis, dat met glasvezel is versterkt, staat voor hoogwaardige kwaliteit.