Sinds 1960 produceert Expormim buitenmeubilair. Met Spaanse designers en de jarenlange ervaring van vakmensen worden unieke hedendaagse stukken vervaardigd in Spanje.

De collecties van Expormim zijn uitgebreid te bezichtigen in onze showroom in Hamme. Graag nodigen we u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom: Ardovstraat 82, 9220 Hamme, België. Aan de winkel hebt u een ruime parking.

Bekijk de Routebeschrijving. 

Voor vragen zijn wij direct telefonisch bereikbaar via 052/47 90 14 of stel ons uw vraag via mail info@vanmele.be.

Onze Expormim artikelen

Expormim tuinmeubelen

Expormim is een Spaanse producent van meubelen. De geschiedenis van deze meubelmaker gaat terug tot het jaar 1960. Aanvankelijk focuste men op de productie van rieten woonproducten. Denk aan rieten manden, wiegen, schalen en kamerschermen die op een ambachtelijke wijze werden vervaardigd. De creativiteit en passie van de oprichter in combinatie met onophoudelijk innoveren, betekende het begin van een succesverhaal. Intussen zijn we meer dan een halve eeuw verder en is het assortiment een stuk uitgebreider, hoewel rotan nog steeds een centrale rol vervult. De mix van ambacht, passie en savoir-faire is bij de Expormim tuinmeubelen altijd te herkennen.

Terugkeer naar het mediterrane vakmanschap

De reeks Expormim Outdoor betekent de heropleving en de terugkeer van het vakmanschap. De Expormim tuinmeubelen ademen de mediterrane traditie uit, een oude traditie in een tijdloos jasje. Het assortiment Expormim tuinmeubelen omvat onder meer tuintafels, tuinstoelen en koffietafels voor buiten. Er is altijd veel keuze wat de materialen, kleuren en maten betreft. Vaak kunt u kiezen tussen verschillende soorten afwerkingen. Neem bijvoorbeeld de Expormim Plump Lounge die in verschillende maten en modules te verkrijgen is. Het sterk aluminium frame met vullingen van verschillende densiteiten kan in verschillende kleuren worden gestoffeerd.

Het huis van gerenommeerde designers

Het vakmanschap van Expormim Outdoor is natuurlijk te merken aan de compositie van verschillende materialen die perfect in elkaar overgaan. Dit zorgt voor kwaliteitsvolle Expormim tuinmeubelen die elke tuin kunnen sieren. Toch is het ook het resultaat van de designers die alle vrijheid krijgen om het hun eigen toets te geven. Tot die designers behoren onder meer Ludovica Serafini en Roberto Palomba. Zij ontwerpen al meer dan 25 jaar meubelen die afwijken van het gewone. Ze hanteren een bijna filosofische benadering en ze wisten reeds talloze prijzen in de wacht te slepen. Ook de in 1991 opgerichte studio Lievore Altherr Molina draagt bij aan de creaties van Expormim Outdoor. Hetzelfde kan worden gezegd over de industriële en grafische designer Javier Pastor. Stuk voor stuk hebben deze vakexperts hun eigen invalshoek en dat zorgt voor de diverse portfolio die eigen is aan Expormim Outdoor.

Ontdek de Expormim tuinmeubelen in Hamme

De ruime hoeveelheid keuze is een kenmerk van de Expormim tuinmeubelen. Het is een van de redenen waarom de collecties van Expormim Outdoor zo geliefd zijn. De vele keuzes maken het echter soms moeilijk om de ideale Expormim tuinmeubelen te kiezen. Daarom staan wij van Van Mele voor een persoonlijke service. Niet alleen zijn de Expormim tuinmeubelen te bezichtigen in onze showroom in Hamme, bovendien rekent u er ook op ons advies. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste Expormim tuinmeubelen. Dit doen we onder andere op basis van uw persoonlijke voorkeuren, schetsen en foto’s van uw interieur/exterieur. En als u uw keuze hebt gemaakt, rekent u natuurlijk op onze uitstekende service. Zo staan wij in voor de levering en de montage. En de verpakkingsmaterialen nemen we gewoon weer met ons mee.

Zijn de tuinmeubelen van Expormim van een goede kwaliteit?

Het kenmerkende vakmanschap van Expormim Outdoor is o.a. te merken aan de compositie van verschillende materialen die perfect in elkaar overgaan. Dit zorgt voor kwaliteitsvolle Expormim tuinmeubelen die elke tuin kunnen sieren.

Waar kan ik de collectie van Expormim zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Expormim tuinmeubelen tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Expormim te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Expormim?

Het assortiment Expormim tuinmeubelen omvat onder meer tuintafels, tuinstoelen en koffietafels voor buiten. Binnen het assortiment is er ook veel keuze tussen verschillende materialen, kleuren en maten.

Worden de tuinmeubelen van Expormim bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.