Manutti klinkt dan wel Italiaans, maar het buitenmeubilair is volledig ‘made in Belgium’. In 2002 begon Stephane De Winter, directeur en oprichter van Manutti, met zijn ontwerpen en de productie van het design buitenmeubilair. Het is op dit moment dat de Manutti tuinmeubelen het levenslicht zagen. Al in het prille begin gingen wij van Van Mele met hem de samenwerking aan.

Flexibiliteit en oog voor detail

Het succes van Manutti is te danken aan het oog voor detail en het constant inspelen op de wijzigende markt. In 2022 werden de collecties Manutti Sunrise en Zendo Sense gelanceerd. De collecties Manutti Sandua en de Solid barkrukken zijn nog steeds toppers in ons assortiment.

Graag nodigen we u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom: Ardovstraat 82, 9220 Hamme, België. Aan de winkel hebt u een ruime parking.

Bekijk de Routebeschrijving. 

Voor vragen zijn wij direct telefonisch bereikbaar via 052/47 90 14 of stel ons uw vraag via mail info@vanmele.be.

 

 

Onze Manutti artikelen

Ruime keuze aan Manutti tuinmeubelen

Uiteraard weet u graag welke tuinmeubelen Manutti te bieden heeft. Om met de deur in huis te vallen: dat zijn er heel wat. Onder het toeziend oog van Stephane De Winter werd de collectie van Manutti tuinmeubelen gestaag uitgebreid. De collectie Manutti tuinmeubelen omvat tuinstoelen en -sofa’s, alsook loungestoelen, ligbedden, tuintafels en parasols. Ook voor diverse extraatjes, gaande van poefs over buitentapijten tot handdoekenrekken, kunt u bij Manutti Outdoor terecht. Ten slotte kunnen ook de buitenverlichting en de kussenboxen van Manutti Outdoor velen bekoren.

Manutti Outdoor, waar functionaliteit en comfort elkaar ontmoeten

Er zijn verschillende zaken die kenmerkend zijn voor de Manutti tuinmeubelen. Zo zijn de  ontworpen om in stijl te genieten, zonder afbreuk te doen aan de gezelligheid. Om gezellig samen te kunnen zijn, is comfort heel belangrijk. En daarmee is rekening gehouden bij het ontwerpen van de Manutti tuinmeubelen. Ook de bijzondere stoffen werden steeds met het oog op comfort en functionaliteit geselecteerd. Hoewel de designers veel vrijheid krijgen bij het ontwerpen van de Manutti tuinmeubelen, laten ze zich steeds door de dagelijkse omgeving inspireren. Dit zorgt voor een ruime collectie die gaat van urban tot rustiek en van zwembad tot achtertuin. Tot deze groep van designers behoren onder meer Stephane De Winter zelf, maar ook ronkende namen als Robin Hapelt, Matthew Townsend en Koen Van Extergem.

Combinatie van technologie en puur vakmanschap

Bij de Manutti collectie ligt er een belangrijke focus op vakmanschap en technologie. De ambachtslieden krijgen de tijd om traditioneel vakmanschap tot uiting te brengen. Ze worden daarbij geruggensteund door technologische hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen garanderen een constante kwaliteit, terwijl de ambachtslui de stukken met de hand afwerken. Ondanks dit fantastische samenspel zijn de Manutti tuinmeubelen altijd in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Dit gaat van de Sunrise Lounge die van 1 zit tot en met 3 zit beschikbaar is en  te verkrijgen is tot de Solid-armstoel. Deze armstoel is in twee kleuren en al dan niet met rug- en/of zitkussen te bestellen.

Manutti prijzen

Voor ons assortiment kunt u de catalogus van de Manutti tuinmeubelen bekijken. U ontdekt er de stoelen, tafels, loungemeubelen, ligbedden, parasols en accessoires als kussens. Op aanvraag sturen we u ook graag een Manutti prijslijst door. U zult al snel merken dat u ook wat betreft de prijzen Manutti niet links hoeft te laten liggen. Op het gebied van designmeubilair heeft Manutti Outdoor namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Manutti tuinmeubelen bekijken in onze showroom in Hamme

U vindt op onze website een aantal voorbeelden van de tuinmeubelen van Manutti online terug. Op deze manier kunt u de verschillende Manutti tuinmeubelen aanschouwen en ontdekken. Op aanvraag zenden we ook graag de Manutti prijslijst door. Wilt u de Manutti tuinmeubelen écht ontdekken? Dan heten we u graag welkom in onze showroom. In onze showroom in Hamme ontdekt u de mooiste designs en kunt u de kwaliteit aan een praktijktest onderwerpen. Bovendien rekent u er op advies op maat. Zo helpen we u bij het maken van de juiste keuze, bijvoorbeeld op basis van foto’s van uw interieur en exterieur. Ook in onze showroom kunt u meer informatie krijgen over de Manutti prijzen. Kom langs in onze showroom en ontdek het assortiment design tuinmeubelen van Manutti.

Waar kan ik de collectie van Manutti zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Manutti tuinmeubelen tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Manutti te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Manutti?

Manutti is thuis in diverse producten voor buiten. Denk hierbij aan onder meer tuintafels, tuinstoelen en ook volledige loungesets en ligbedden. Daarnaast omvat het assortiment van Manutti bijvoorbeeld ook parasols, buitenverlichting en diverse tuinaccessoires.

Worden de tuinmeubelen van Manutti bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.