Roolf ontwerpt en produceert hoogwaardige, budgetvriendelijke, opvallende tapijten voor buiten, bedoeld om te chillen.

Zij ontwerpen en produceren ook poufs en ligbedden met een kleurrijke, unieke en duurzame textuur om je buiten- en binnenleven op te fleuren.

De ligbedden en poufs kunnen zowel in het zwembad als ernaast gebruikt worden. De speciale vulling laat deze drijven op het water.

Onze Roolf artikelen

Roolf Living

Roolf is een gerenommeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige outdoor meubelen en accessoires. Met een Roolf-product in uw tuin of op uw terras kunt u heerlijk ontspannen. Bij Van Mele, een van de dealers van Roolf, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan Roolf Living- en Roolf Living Outdoor-producten. U krijgt de keuze tussen verschillende kleuren en modellen en geniet van de talloze voordelen die Roolf biedt.

Heerlijk ontspannen met de meubelen van Roolf Outdoor

Roolf biedt een breed gamma van producten die over de hele wereld geliefd zijn. Het merk is misschien wel het meest bekend omwille van zijn poefs. De poufs van Roolf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en dat een uitstekend comfort biedt. Daarnaast ontwerpt Roolf opvallende tapijten, ideaal om te chillen en de buitenwereld op te vrolijken.

De keuze voor hoogwaardige materialen is voor Roolf heel gewoon. Dit om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De outdoor meubelen van Roolf, bijvoorbeeld de ligbedden die fantastisch staan aan het zwembad, zijn eveneens gemaakt van duurzame materialen. De speciale vulling laat de poufs van Roolf zelfs drijven op het water. Hierdoor kunnen de poufs van Roolf in en naast het zwembad worden gebruikt.

De logische keuze voor de producten van Roolf Outdoor

Roolf biedt een uitgebreid assortiment aan outdoor meubelen en accessoires die zijn ontworpen door gerenommeerde designers en vakmensen. Het merk biedt verschillende soorten tuinmeubelen. De ligbedden en poufs van Roolf, tuinmeubelen die perfect passen bij uw tuininrichting, zijn heel geliefd. Een van de voornaamste voordelen van Roolf is de hoge kwaliteit van deze producten. Men besteedt ook veel aandacht aan het design en de afwerking van de outdoor meubelen. Met de verschillende kleuren en uitvoeringen is het niet moeilijk om een model te vinden dat aansluit bij uw voorkeuren.

Tuinmeubelen en poufs van Roolf kopen bij Van Mele

Bij Van Mele vindt u een uitgebreide collectie aan Roolf Living- en Roolf Outdoor-producten. Of u nu op zoek bent naar een comfortabel ligbed, een mooi buitentapijt of de prachtige poufs van Roolf, u vindt het bij Van Mele. Bovendien kunt u bij ons terecht voor deskundig advies en hulp bij het kiezen van de juiste Roolf Living Outdoor-producten. Kom langs in onze showroom in Hamme en ontdek alle producten van Roolf.

Zijn de outdoor producten van Roolf van een goede kwaliteit?

Roolf is een gerenomeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige outdoor meubelen en accessoires. De keuze voor hoogwaardige materialen is voor Roolf heel gewoon. Dit om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Waar kan ik de collectie van Roolf zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Roolf tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Roolf te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Roolf?

Het merk Roolf focust zich voornamelijk op tapijten, poefs en ligbedden voor buiten/ voor in het zwembad. Bij Van Mele heb je binnen het assortiment van Roolf daarnaast een ruime keuze aan verschillende materialen en kleuren.

Worden de producten van Roolf bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.