Bestanden

Vincent Sheppard staat voor comfortabel, elegant en legendarisch meubilair.  Onze Lloyd loom collectie wordt met de hand vervaardigd door hoogopgeleide vakmensen en is speciaal ontworpen om te genieten.  Neem uw tijd om te relaxen en te ontstressen met familie en vrienden.  Geniet van een gastronomisch diner en een goed gesprek.  Dit hebben wij in gedachten wanneer we onze meubelen voor u creëren.

Over het merk Vincent Sheppard Indoor

Vincent Sheppard heeft de ambitie om comfortabele meubels te maken die mensen helpen om samen mooie momenten door te brengen. Het gaat om een internationaal bedrijf dat al sinds 1992 meubels maakt voor binnen en buiten. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en exporteert producten naar tientallen landen. Wereldwijd is het een marktleider op het gebied van meubelen op basis van Lloyd Loom, vernoemd naar de uitvinder Marshal B Lloyd. Het hoofdkantoor bevindt zich in België. Bij Vincent Sheppard Indoor ligt de focus op meubels voor binnen. Deze meubels sluiten perfect aan bij de outdoor collectie.

Samen mooie momenten delen

Kenmerkend voor de collectie van Vincent Sheppard Indoor is het concept ‘chairing’. Dat wil zeggen: comfortabele stoelen die u toestaan om mooie momenten te delen. Klassieke stoelen, counterstoelen, barstoelen, loungestoelen en zitbanken behoren tot de mogelijkheden. En met ook voetbanken en poefs weet u gewoon dat u goed zit. Letterlijk en figuurlijk. Er is geen typische stijl te noemen, omdat men thuis is in verschillende stijlen. Sommige modellen zijn strak en zonder al te veel poespas, rechttoe rechtaan. Andere modellen zijn sierlijk en kiezen eerder voor elegante silhouetten. Maar in ieder geval focust Vincent Sheppard Indoor op tijdloze modellen die eenvoudig te combineren zijn. Hierdoor passen de Vincent Sheppard meubelen in elk soort interieur. En sluiten ze goed aan bij de collectie van Vincent Sheppard Outdoors.

Ruim assortiment van Vincent Sheppard Indoor

Het indoor assortiment van Vincent Sheppard Indoor omvat uiteraard meer dan alleen stoelen. Zo kunt u ook bijpassende tafels (incl. koffie- en bijzettafels), verlichting, bedden, nachttafels en accessoires verkrijgen. Vooral de accessoires van Vincent Sheppard Indoor helpen de binnen- en buitenwereld vaak erg goed met elkaar te versmelten. Het gaat dan bijvoorbeeld om plant stands, manden met natuurlijke materialen en zelfs tapijten die geschikt zijn voor binnen en buiten. Deze en andere Vincent Sheppard meubelen zijn veelal te verkrijgen in verschillende soorten, kleuren en maten.

Geniet van passend advies

Zoals u het van de Vincent Sheppard meubelen gewend bent, geniet u van heel wat keuzemogelijkheden. We begrijpen dat dit soms overweldigend kan zijn. Zeker indien u zowel op zoek bent naar binnenmeubelen voor de veranda als naar buitenmeubelen voor het terras. Gelukkig rekent u bij ons steeds op passend advies. Onze experts helpen u bij het maken van de juiste keuzes en adviseren u graag. We nodigen u hiervoor uit in onze showroom. Neem alvast een aantal foto’s mee van uw woning, tuin en interieur en geniet van passend advies.

Vincent Sheppard meubelen bekijken en bestellen

Wilt u de Vincent Sheppard meubelen graag ontdekken? Dat kan in onze showroom in Hamme. Daar vindt u de Vincent Sheppard meubelen terug en kunt u ze even uitproberen. Onze experts geven u de nodige toelichting. Als u uw keuze hebt gemaakt, plaatst u er ook meteen uw bestelling. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. We leveren de Vincent Sheppard meubelen aan huis, staan in voor de montage en nemen de verpakkingsmaterialen opnieuw mee.

Zijn de meubelen van Vincent Sheppard Indoor van een goede kwaliteit?

heeft de ambitie om comfortabele meubels te maken die mensen helpen om samen mooie momenten door te brengen. De Lloyd Loom collectie met de hand vervaardigd door hoogopgeleide vakmensen en is speciaal ontworpen om te genieten.

Waar kan ik de collectie van Vincent Sheppard Indoor zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Vincent Sheppard Indoor tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Vincent Sheppard Indoor te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Vincent Sheppard Indoor?

Vincent Sheppard Indoor kent een uitgebreid assortiment buitenmeubilair, bestaande uit o.a. tuintafels, bijzettafeltjes, buitensalons en lage zetels. De collectie Vincent Sheppard Indoor tuinmeubelen bij Van Mele bestaat uit verschillende modellen, gemaakt van divers materiaal als teakhoud, gepoedercoat aluminium en synthetische draad.

Worden de meubelen van Vincent Sheppard Indoor bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.