Royal Botania buitenverlichting - Dome staand

De Dome buitenverlichting staand van Royal Botania is verkrijgbaar in zwart en wit. Ze verspreidt een warm kaarslicht dat je terras 's avonds gezellig en stijlvol maakt.

Categorie

Onze tuinmeubelen zijn er voor alle momenten van de dag. En misschien nog het meest voor de gezellige momenten na zonsondergang. Het is een van de redenen waarom buitenverlichting niet mag ontbreken. Vooral staande verlichting, voldoende flexibel om vrijwel iedere tuin of terras te sieren, is onmisbaar. Wij stellen u voor: de exclusieve buitenverlichting van Royal Botania.

Maak kennis met de buitenverlichting van Royal Botania

De exclusieve buitenverlichting van Royal Botania is functioneel en uitnodigend. Net zoals bij hun buitenmeubelen speelt de Royal Botania buitenverlichting met elegante materialen die tijdloosheid uitstralen. Bij de Royal Botania Dome kiest men voor strakke lijnen, gecoat aluminium en handgemaakt glas. Het resulteert in exclusieve buitenverlichting met een warm kaarslicht. Het maakt avonden extra sfeervol en tegelijkertijd sluit het naadloos aan bij hun tuinmeubelen. Ook deze tuinmeubelen vindt u op onze website terug.

Van de Royal Botania Dome Wall tot de Royal Botania Dome Floor

De collectie Royal Botania Dome is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is bijvoorbeeld de hanglamp die in een korte en een lange uitvoering komt. Daarnaast zijn er ook hun bekende wandlampen, de zogenaamde Royal Botania Dome Wall. Bovendien kunt u opteren voor de Royal Botania Dome Floor. De Floor Dome Royal Botania is een staand model dat in het wit en zwart verkrijgbaar is.

De staande Royal Botania Dome Move is dan weer een 112 centimeter hoge staande lamp. De Royal Dome Move heeft een verzinkte stalen ballast en is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Het frame van de Dome Move komt in het zwart of in het wit. Met de IP-waarde IP43 staat de Dome Move veilig in uw tuin of terras. Hier brengt de kleurtemperatuur van 2200K extra gezelligheid. In onze showroom maakt u uitgebreid kennis met deze en onze andere exclusieve buitenverlichting.

U heeft ten slotte steeds de keuze tussen verschillende glassoorten. Dit ongeacht of u nu kiest voor de Royal Botania Dome Wall of voor de Royal Botania Dome Gate. Stuk voor stuk zijn ze verkrijgbaar met helder glas, smoke glass of amber glas. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.