Een van ons best verkochte merken is Royal Botania, een Belgisch merk met luxe uitstraling.

De collecties bestaan uit verschillende materialen, van gelakt RVS tot aluminium, keramiek en fibre. Het teakhout dat wordt gebruikt in de collecties is van de beste kwaliteit.

Bij Royal Botania kunnen wij rekenen op een top after-sales-service.

De collecties van Royal Botania zijn ruim aanwezig in onze showroom, kom daarom gerust langs om de bestaande en nieuwe collecties te bekijken en uit te proberen.

De nieuwe collecties Mambo en Ostrea kan je vanaf Maart 2024 komen bekijken in onze toonzaal.

Royal Botania tuinmeubelen prijs

Op aanvraag bieden wij u ook graag een Royal Botania prijslijst aan. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door het volledige assortiment design tuinmeubelen van Royal Botania.

Onze Royal Botania artikelen

Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania

Over het merk Royal Botania

Royal Botania heeft de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van luxueuze buitencollecties. Het gaat om een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat focust op het topsegment van de buitenmarkt. De buitencollecties van Royal Botania Outdoor zijn niet alleen luxueus, maar ook verfijnd en comfortabel. Het assortiment is heel gevarieerd. Daarbij grijpt men steevast terug naar vakmanschap en hoogwaardige materialen. De collectie tuinmeubelen van Royal Botania wordt door topontwerpers ontworpen. Het is steeds een unieke combinatie van duurzaamheid, techniek en fraaie designs. Doordat de collectie zo ruim is en de Royal Botania tuinmeubelen tijdloos zijn ontworpen, passen ze in elke tuin. Bovendien sluiten ze perfect aan bij ieder soort interieur. We zijn er zeker van dat indien u zoekt naar kwaliteitsvolle tuinmeubelen, Royal Botania aan al uw eisen zal voldoen.

Assortiment van Royal Botania Outdoor

Royal Botania Outdoor is thuis in diverse producten voor buiten. Deze speler in het topsegment van de outdoormarkt biedt bijvoorbeeld diverse tuinmeubelen aan. Denk bij Royal Botania tuinmeubelen aan onder meer tuintafels en tuinstoelen, maar ook aan volwaardige loungesets en ligbedden. Ook voor onder meer hangmatten, tuinbanken, handdoekrekken en diverse tuinaccessoires kunt u rekenen op de meerwaarde van Royal Botania. Verder omvat het assortiment van Royal Botania Outdoor buitenverlichting, parasols, tapijten en kussens. Al deze Royal Botania tuinmeubelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn eenvoudig te onderhouden. De exacte onderhoudsinstructies zijn onder andere afhankelijk van de gebruikte materialen. Indien u vragen hebt met betrekking tot het onderhoud van de Royal Botania tuinmeubelen adviseren wij u graag.

Royal Botania tuinmeubelen prijs

Dat Royal Botania focust op het topsegment in de outdoormarkt, merkt u ook aan de Royal Botania prijzen. Aan design en vakmanschap kleeft nu eenmaal een prijskaartje. Desondanks willen we benadrukken dat de Royal Botania prijzen in verhouding staan met het design, de vakmanschap en de kwaliteit. Al met al hebben de Royal Botania tuinmeubelen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat is iets wat u ook merkt als u de Royal Botania prijslijst onder de loep neemt. Op aanvraag bieden wij u graag een Royal Botania prijslijst aan met daarin alle Royal Botania prijzen.

Bezoek onze showroom in Hamme

Op onze website kunt u de tuinmeubelen van Royal Botania online ontdekken. U neemt de actuele catalogus door of geniet van enkele sfeerbeelden. Natuurlijk zeggen foto’s niet alles en daarom heten we u graag welkom in onze showroom. Bij ons vindt u de echte toppers van Royal Botania en doet u inspirerende ideeën op. We adviseren u over de verschillende mogelijkheden en nemen samen met u de Royal Botania prijslijst door. Neem zeker foto’s of schetsen mee, zodat we u advies op maat kunnen aanbieden.

Als u uw keuze hebt gemaakt, zorgen wij voor een complete ontzorging. We komen de Royal Botania tuinmeubelen bij u leveren en monteren. Ook voor advies omtrent het onderhoud en dergelijke kunt u terecht in onze showroom. Graag de Royal Botania tuinmeubelen even testen? Ook dan heten we u van harte welkom in onze showroom in Hamme. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door het volledige assortiment design tuinmeubelen van Royal Botania.

Zijn de tuinmeubelen van Royal Botania weerbestendig?

Royal Botania is al jarenlang een topspeler in het hoogsegment van de outdoormarkt. Daarbij is kwaliteit een aspect wat bij hun hoog in het vaandel staat. Dit betekent dat de meeste tuinmeubelen van Royal Botania, zoals de tuinstoelen of loungesets (inclusief kussens), niet alleen weerbestendig maar ook nog eens onderhoudsarm zijn.

Waar kan ik de collectie van Royal Botania zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Royal Botania tuinmeubelen tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Royal Botania te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Royal Botania?

Royal Botania Outdoor is thuis in diverse producten voor buiten. Denk hierbij aan onder meer tuintafels, tuinstoelen en ook volledige loungesets en ligbedden. Daarnaast omvat het assortiment van Royal Botania bijvoorbeeld ook parasols, buitenverlichting en diverse tuinaccessoires.

Worden de tuinmeubelen van Royal Botania bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.