Bij Van Mele bieden we een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen van topmerken. Ook het unieke merk The Fillup Club uit België is van de partij. The Fillup Club is het eerste merk van luxueuze opblaasbare buitenmeubelen. Deze buitenmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Het assortiment omvat onder meer de opblaasbare luchtmatras The Filip Club Sunlounger en de zwembadstoel The Fillup Club Lazy Chair.

 

Onze Fillup Club artikelen

Fillup Club

Fillup Club: opblaasbare buitenmeubelen met een twist

Fillup Club is een opvallend merk uit België, gespecialiseerd in opblaasbare buitenmeubelen. Hun collectie bestaat uit luchtmatrassen, zwembadstoelen en andere comfortabele meubelstukken. Al deze opblaasbare meubelstukken zijn zowel op het water als op het land te gebruiken. Fillup Club maakt gebruik van weersbestendige stoffen, waardoor de meubelen geschikt zijn voor gebruik in de winter en de zomer. De unieke ontwerpen en de gebruiksvriendelijkheid van de Fillup Club-meubelen maken ze tot een populaire keuze.

Het aanbod van Fillup Club bij Van Mele

In onze showroom in Hamme vindt u een gevarieerd aanbod van Fillup Club-meubelen. Dit gaat van opblaasbare zitmeubelen voor op het terras tot relaxstoelen die perfect zijn voor een ontspannen dag op het water. De meubelen zijn gemakkelijk op te blazen met een elektrische pomp. Wanneer u ze compact wilt opbergen, kunt u ze eenvoudig weer leeg laten lopen. Zo kunt u in een handomdraai genieten van het comfort en de stijl die Fillup Club te bieden heeft. Bij ons krijgt u bij de aankoop van deze opblaasbare tuinmeubelen meteen ook een gratis elektrische pomp. Zo kunt u direct aan de slag gaan met de opblaasbare tuinmeubelen van The Fillup Club.

The Fillup Club en Van Mele: een logische keuze

Van Mele staat al meer dan veertig jaar garant voor deskundig en persoonlijk advies op het gebied van tuinmeubelen. Onze passie voor kwaliteit verklaart waarom we met trots het assortiment van Fillup Club aanbieden. Wanneer u kiest voor Fillup Club, kiest u voor innovatieve en stijlvolle buitenmeubelen die zowel praktisch als comfortabel zijn. Door te kopen bij Van Mele profiteert u dan weer van onze voortreffelijke dienst na verkoop. Ook de gratis levering is een van de pluspunten van Van Mele.

Bent u geïnteresseerd in het Fillup Club-assortiment of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw tuin of terras? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw keuze.

Zijn de producten van Fillup Club van een goede kwaliteit?

Het Belgische merk Fillup Club is het eerste merk wat zich specialiseert in luxueuze, opblaasbare buitenmeubelen. Deze buitenmeubelen, zoals zwembadstoelen, zijn gemaakt van hoogwaardige, weersbestendige stoffen.

Waar kan ik de collectie van Fillup Club zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Fillup Club tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Fillup Club te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Fillup Club?

Het merk Fillup Club is het eerste merk wat zich specialiseert in luxueuze, opblaasbare tuinmeubelen. Het assortiment bestaat onder andere uit opblaasbare luchtmatrassen, zwembadstoelen en andere comfortabele meubelstukken.

Worden de producten van Fillup Club bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.