Bij Van Mele zijn we trots dat we het innovatieve merk Heatsail mogen aanbieden. Heatsail staat bekend om zijn terrasverwarmers en verlichting die zowel design als functionaliteit combineren. Het gaat om stijlvolle terrasverwarming en tuinverlichting voor uw tuin of terras. Onder andere de Heatsail Dome Terrasverwarmer en de Beel Heatsail zijn geliefde keuzes van dit merk.

De Heatsail Dome is uitgebreid te bezichtigen in onze showroom in Hamme. Graag nodigen we u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom: Ardovstraat 82, 9220 Hamme, België. Aan de winkel hebt u een ruime parking.

Bekijk de Routebeschrijving. 

Voor vragen zijn wij direct telefonisch bereikbaar via 052/47 90 14 of stel ons uw vraag via mail info@vanmele.be.

Onze Heatsail artikelen

Heatsail

Over het merk Heatsail

Heatsail is een Belgisch designermerk dat gespecialiseerd is in verlichting en verwarming voor tuin of terras. Het merk zag in 2012 het levenslicht. Alle producten van dit merk staan voor elegantie, luxe en exclusiviteit. Bij elke gelegenheid fungeren ze als blikvanger. Er zijn verschillende collecties die stuk voor stuk imponeren. Met de Heatsail Dome-, Disc- en Beem-collectie is het bijvoorbeeld mogelijk om van een aangename warmte te genieten. De Heatsail Glow-collectie werpt dan weer een aangenaam licht op de buitenwereld. Dit met geïntegreerde verwarming! Het is de meest flexibele collectie van Heatsail. Verder is er nog de collectie Heatsail Leaf. Hiermee bent u zeker van verwarming, verkoeling én verlichting en dit in een onmiskenbare stijl. Verschillende van deze producten van Heatsail zijn te ontdekken in onze showroom in Hamme.

Heatsail Dome: een terrasverwarmer met een elegant design

De Dome Heatsail is een prachtige terrasverwarmer die uw tuin of terras een luxueuze uitstraling geeft. Deze terrasverwarmer is verkrijgbaar in stijlvolle zwarte of witte uitvoeringen. Het is een echte eyecatcher die gebruikmaakt van infraroodverwarming. Bij de Heatsail Dome kunt u kiezen tussen twee verschillende instellingen voor verwarming. In de eerste warmtestand rekent u op een vermogen van 1500 watt. In de tweede stand gaat het om 3100 watt.

Bovendien rekent u op twee verschillende functies: verlichting en verwarming. De verlichting en verwarming zijn afzonderlijk regelbaar met behulp van het bedieningspaneel. Hierdoor kunt u altijd de perfecte sfeer creëren. In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod van Heatsail Dome-terrasverwarmers, zodat u de ideale oplossing kunt vinden voor uw buitenruimte. Standaard heeft de Heatsail Dome een gewicht van 125 kg in de voet. Op windgevoelige plaatsen kan er door middel van platen extra gewicht worden toegevoegd.

Heatsail Beem: een combinatie van verwarming en verlichting

Naast de Heatsail Dome bieden we bij Van Mele ook de Heatsail Beem aan. De Heatsail Beem is een veelzijdig product dat zowel verlichting als verwarming biedt voor uw tuin of terras. Net als de Heatsail Dome is ook de Heatsail Beem verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt onder meer kiezen tussen vier verschillende maten en diverse kleuren. Dankzij de combinatie van verlichting en verwarming in één stijlvol ontwerp, kunt u met de Heatsail Beem overdag en 's avonds genieten. De Heatsail Beem maakt gebruik van FAR-infraroodverwarming. Deze stralingsverwarming wordt eenvoudig door de huid opgenomen. Het is een ideale keuze om boven de tuintafel of de lounge zetels te installeren.

Voordelen van de terrasverwarmers van Heatsail

De terrasverwarmers van Heatsail bieden tal van voordelen die uw buitenruimte naar een hoger niveau tillen. Allereerst zorgen ze voor een aangename warmte. Hierdoor kunt u, zelfs op koelere dagen of avonden, optimaal genieten van uw tuin of terras. Door de geïntegreerde verlichting creëert u eenvoudig de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. De Heatsail-terrasverwarmers zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De stijlvolle en moderne ontwerpen passen moeiteloos in elke buitenruimte en geven deze een luxueuze uitstraling. Dit merkt u bijvoorbeeld als u de Dome Heatsail of de Beem Heatsail onder de loep neemt.

Daarnaast zijn de Heatsail-terrasverwarmers energie-efficiënt, dankzij hun slimme technologie. De verlichting en verwarming zijn afzonderlijk regelbaar, waardoor u energie bespaart. U verbruikt enkel wat u op dat moment nodig heeft. Verder zijn de Heatsail-terrasverwarmers duurzaam en onderhoudsarm, wat betekent dat u lang van uw investering kunt genieten.

Belgische kwaliteit voor uw tuin of terras

Heatsail is een Belgisch merk dat met trots in eigen land wordt geproduceerd. Het merk is ontstaan uit een passie voor het creëren van unieke buitenbelevingen en wordt gedreven door innovatie en vakmanschap. Door te kiezen voor een Heatsail-terrasverwarmer, kiest u voor kwaliteit en design. Bovendien steunt u de lokale economie. Made in Flanders/Belgium is een echt kwaliteitslabel waar Heatsail terecht trots op is. Belgische expertise en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk Heatsail-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit is onder meer het geval voor de Heatsail Dome waar wereldwijd enthousiasme voor is. Het zal wellicht niet verbazen dat de Heatsail Dome prijs na prijs in de wacht wist te slepen. Hetzelfde geldt voor verschillende andere producten van dit merk. Onder andere de Design Award in Italië, de Hospitality Prize in Las Vegas en een Design Award in New York kan Heatsail op het conto schrijven.

Producten van Heatsail kopen bij Van Mele

Als u kiest voor de Heatsail-producten, kiest u voor kwaliteit, design en functionaliteit. Bij Van Mele profiteert u daarenboven ook nog eens van tientallen jaren ervaring in tuinmeubelen. Aanvullend rekent u op deskundig en persoonlijk advies. En natuurlijk ook op een ruim assortiment van de beste merken. Daarnaast bieden wij gratis levering en montage van uw terrasverwarmer en staan we garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.

Wilt u meer weten over de Heatsail Dome, de Heatsail Beem of andere producten van Heatsail? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte warmteoplossing voor uw tuin of terras.

Zijn de outdoor producten van Roolf van een goede kwaliteit?

Roolf is een gerenomeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige outdoor meubelen en accessoires. De keuze voor hoogwaardige materialen is voor Roolf heel gewoon. Dit om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Waar kan ik de collectie van Roolf zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Roolf tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Roolf te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Roolf?

Het merk Roolf focust zich voornamelijk op tapijten, poefs en ligbedden voor buiten/ voor in het zwembad. Bij Van Mele heb je binnen het assortiment van Roolf daarnaast een ruime keuze aan verschillende materialen en kleuren.

Worden de producten van Roolf bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.