Lafuma produceert sinds 1954 relaxen en vouwligbedden in Frankrijk. Functionaliteit en comfort in meeneemvorm made in Frankrijk.

Het merk is vooral bekend om zijn comfortabele relaxstoelen. De Lafuma relaxstoelen zijn ontworpen met oog voor ergonomie en comfort en zijn perfect voor een ontspannen middag in de tuin.

De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sterk aluminium en stevig textiel, wat resulteert in duurzame en langdurige producten die geschikt zijn voor intensief gebruik.

Onze Lafuma artikelen

Lafuma

Lafuma is een gerenommeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige outdoor meubelen en accessoires. Met een Lafuma, een toonaangevend Frans merk, in uw tuin of op uw terras kunt u optimaal ontspannen. Bij Van Mele, een van de officiële Lafuma verdelers België, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan Lafuma tuinmeubelen en accessoires. Hieronder leest u meer over Lafuma en waarom dit merk zo’n goede keuze is voor uw tuin of terras.

Al sinds 1954 relaxen met Lafuma

Lafuma maakt al sinds halverwege vorige eeuw hoogwaardige vouwligbedden die functionaliteit en comfort met elkaar vereenzelvigen. De meeneemvorm maakt de Lafuma ligstoel extra aantrekkelijk. Bekende producten van dit merk zijn de Lafuma Relax Futura en Evolution. Ook het Lafuma Transabed XL Plus Air, de Lafuma BeComfort Evolution en het Lafuma Voetenbankje Next Air Comfort mogen op veel enthousiasme rekenen. De Lafuma relaxstoelen en de andere Lafuma tuinmeubelen koopt u bij een van de officiële dealers van Lafuma België. U hoeft voor Lafuma verkooppunten België dus niet te verlaten. U kunt gewoon terecht bij Van Mele. Van Mele is namelijk een van de Lafuma verkoopadressen en is eenvoudig te bereiken.

Hoogwaardige kwaliteit die nooit teleurstelt

Lafuma maakt gebruik van superieure materialen om ervoor te zorgen dat hun producten meer dan alleen stijlvol zijn. Ze passen perfect aan de rand van het zwembad en ze kunnen tegen een stootje. Tegelijkertijd zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het Lafuma Transabed en de Lafuma relaxstoelen zijn gemaakt van metaal en textiel. Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De Lafuma ligstoel kan in meerdere standen worden gebruikt. Deze producten zijn perfect voor een ontspannen dag aan de rand van het zwembad of om te relaxen in de tuin. U kunt deze hoogwaardige tuinmeubelen van Lafuma kopen bij Van Mele in Hamme.

Ontdek het assortiment in de Lafuma winkels België

Dat u voor uw Lafuma tuinstoelen België niet hoeft te verlaten, kunnen we niet voldoende benadrukken. U kunt namelijk de meubels van Lafuma kopen bij officiële verkooppunten als Van Mele. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment aan outdoor meubelen en accessoires die zijn ontworpen door gerenommeerde designers en vaklui. Dit merk biedt verschillende soorten tuinmeubelen, zoals ligstoelen, relaxstoelen en voetenbanken die perfect passen bij uw tuininrichting. Het Lafuma Transabed en de Lafuma relaxstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u altijd een model vindt dat bij uw smaak past. De relaxstoelen komen met extra dikke kussens die regenbestendig zijn en vlug drogen.

Voordelen van het merk Lafuma

Een van de voornaamste voordelen van Lafuma is de hoge kwaliteit van hun producten. Het merk maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen en besteedt veel aandacht aan het design en de afwerking. Daarnaast biedt Lafuma een uitgebreid assortiment aan producten, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Het grootste voordeel is misschien wel de veelzijdigheid. De Lafuma relaxstoelen zijn eenvoudig op te plooien, te verplaatsen en mee te nemen. Het ene moment gebruikt u ze aan de rand van het zwembad en het andere moment stijlvol op het terras.

Lafuma kopen bij Van Mele

Bij Van Mele kunt u rekenen op deskundig advies en een uitstekende service bij het kopen van uw Lafuma tuinmeubelen. Als een van de weinige Lafuma verdelers in België bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten van dit merk. Bovendien hebben wij een ruime showroom waar u de Lafuma tuinmeubelen kunt bekijken en uitproberen. Onze experts staan voor u klaar. Ze beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuze. En vergeet niet: bij Van Mele bieden wij aantrekkelijke prijzen voor alle Lafuma tuinmeubelen.

Zijn de tuinmeubelen van Lafuma van een goede kwaliteit?

Lafuma is een gerenomeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige outdoor meubelen en accessoires. Lafuma maakt gebruik van superieure materialen om ervoor te zorgen dat hun producten zowel hoogkwalitatief als stijlvol zijn.

Waar kan ik de collectie van Lafuma zien?

Van Mele tuinmeubelen beschikt over een grote showroom waarin o.a. de collectie van Lafuma tuinmeubelen tentoon wordt gesteld. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Hamme om de bestaande en nieuwe collecties van Lafuma te bekijken en uit te proberen.

Uit wat voor producten bestaat het assortiment van Lafuma?

Het assortiment Lafuma tuinmeubelen bestaat voornamelijk uit relaxstoelen en bijbehorende accessoires, zoals voetbankjes. Deze hoogwaardige tuinmeubelen van Lafuma kun je kopen bij Van Mele in Hamme, als officieel verkooppunt van Lafuma.

Worden de tuinmeubelen van Lafuma bij mij thuis geleverd en gemonteerd?

Bij Van Mele vinden we het volgens onze familietraditie belangrijk om een uitstekende service te bieden, zowel tijdens als na de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom leveren en monteren we gratis aan huis en staan we bovendien garant voor een voortreffelijke dienst na verkoop.