Vincent Sheppard ontwerpt en produceert al meer dan 25 jaar geweven binnenmeubelen en geweven tuinmeubelen. Met hetzelfde design als vroeger maar met het comfort van vandaag (Aluminium frames en hoogwaardige kunststofvezel) brengen ze een verleidelijke collectie. Deze geweven buitenmeubelen brengen instant gezelligheid op uw terras

Vincent Sheppard Outdoor brengt nu ook nieuwe meubels zoals Vincent Sheppard stoelen en Loungesets.

De lounge zetels zijn licht van frame en makkelijk verplaatsbaar.

Graag nodigen we u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom: Ardovstraat 82, 9220 Hamme, België. Aan de winkel hebt u een ruime parking.

Bekijk de Routebeschrijving. 

Voor vragen zijn wij direct telefonisch bereikbaar via 052/47 90 14 of stel ons uw vraag via mail info@vanmele.be.

 


Onze Vincent Sheppard Outdoor artikelen

Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor
Vincent Sheppard Outdoor

Over het merk Vincent Sheppard Outdoor

Vincent Sheppard is intussen al meer dan drie decennia een specialist op het gebied van binnen- en buitenmeubelen. Bij Vincent Sheppard Outdoor draait het allemaal om de Vincent Sheppard tuinmeubelen. De Vincent Sheppard tuinmeubelen combineren het comfort van vandaag met een nostalgisch design. Het focust op een opgekrikte versie van de materialen van vroeger. De outdoor collectie van Vincent Sheppard kiest voor duurzame materialen die gezelligheid toevoegen aan het terras. Vooral de geweven Vincent Sheppard tuinmeubelen kunnen daarbij op veel enthousiasme rekenen.

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

Bij Vincent Sheppard hebben ze een nobel doel. En dat is ervoor zorgen dat mensen ook buiten samen mooie momenten kunnen beleven. Gezelligheid produceren ze niet, maar wel hoogwaardige buitenmeubelen die het comfort schenken dat gezellig samenzijn nodig heeft. Kenmerkend voor Vincent Sheppard Outdoor is de keuze voor geweven buitenmeubelen (Lloyd Loom). Het doet dit met een focus op duurzaamheid, iets wat het Forest Stewardship Council-certificaat bewijst.

Hoogwaardige kwaliteit en veelzeggende uitstraling

Dat Vincent Sheppard tuin en terras sterk kan opvrolijken, staat buiten kijf. Dat is net een van de redenen waarom wij buitenmeubelen van Vincent Sheppard te koop aanbieden. De Lloyd Loom stoelen en de andere buitenmeubelen vereenzelvigen moderniteit en elegantie. Een tijdloos design is gegarandeerd, net als een hoogwaardige kwaliteit. Andere materialen die veelvuldig worden gebruikt, zijn teak en aluminium. Deze materialen en stijlen passen in elke tuinomgeving en zorgen voor een harmonieuze overgang tussen het interieur en het exterieur.

Verschillende soorten Vincent Sheppard tuinmeubelen

Het assortiment van Vincent Sheppard Outdoor omvat heel wat topproducten. Zoals altijd is er een sterke focus op stoelen. De collectie tuinstoelen hebben een vintage vibe, maar dan wel in een tijdloos jasje. De fauteuils zijn eveneens gezegend met deze kenmerken. En ook andere Vincent Sheppard tuinmeubelen zijn het ontdekken waard. Bijpassende eettafels, koffietafels en bijzettafels zijn bijvoorbeeld te verkrijgen. Veelal krijgt u de keuze tussen verschillende kleuren, formaten en afwerkingen. Op deze manier is er vrijwel altijd een geschikte oplossing. Uiteraard kunnen bepaalde keuzes ook het prijskaartje beïnvloeden. We nemen daarom graag samen met u de Vincent Sheppard Outdoor prijslijst door.

Advies op maat van uw tuin of terras

Bij Van Mele houden we ervan om het interieur en het exterieur perfect met elkaar te doen versmelten. Een eventuele tussenruimte zorgt voor een harmonieuze overgang, zonder dat dit een must hoeft te zijn. Het zal niet verbazen dat de Vincent Sheppard tuinmeubelen goed te combineren zijn met de meubelstukken van Vincent Sheppard Indoor. Maar ook combinaties met andere merken zijn zeker mogelijk. Indien u hier graag advies over ontvangt, kunt u steeds terecht in onze showroom. Neem enkele foto’s mee van uw tuin, interieur en woning en wij helpen u bij het maken van de optimale keuze. Bovendien kunt u de Vincent Sheppard tuinmeubelen ook meteen ontdekken in onze ruime showroom. Plaats er uw bestelling en wij gaan meteen voor u aan de slag. Wij staan vervolgens in voor de levering en de montage.