U bent hier

Barlow Tyrie Tuinmeubelen

Het Engelse merk Barlow Tyrie is een toonaangevende fabrikant van teakhouten meubelen. Het merk werd in 1920 opgericht door de partners Frederick Barlow en Victor Tyrie. Vandaag de dag zijn twee kleinzonen, Mark en James van Victor Tyrie de bedrijfsleiders. Barlow Tyrie is sinds 1920 het oudste bedrijf op de markt dat teakhouten tuinmeubelen fabriceert. In 2020 bestaat Barlow Tyrie 100 jaar.

Barlow Tyrie tuinmeubelen staan bekend voor het traditionele Engelse teakmeubel, maar hun nieuwe ontwerpen bevatten ook tuinmeubelen in roestvrij staal, aluminium en geweven kunststofdraad.

Barlow Tyrie is een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit. Alleen teakhout van de hoogste kwaliteit wordt gebruikt in combinatie met marine kwaliteitsmessing en inox van 316. Barlow Tyrie fabriceert deze in eigen ateliers in Engeland en Java. Het teakhout komt van duurzaam beheerde teakplantages waar bomen worden heraangeplant.

Teakhouten klassiekers zoals de comfortabele Commodore deckchair, de luxueuze Capri ligbedden of de monumentale bank Sissinghurst zorgen voor de juiste sfeer in een klassieke tuin.

De Monaco teakhouten bank heeft een glooiende rugleuning die steun geeft in de rug. De Mercury stoelen zijn gemaakt van inox 316 wat zorgt voor een onderhoudsvriendelijk glad oppervlak.

Barlow Tyrie te koop

In onze hoofdrubriek Merken kunt u de catalogus van Barlow tuinmeubelen bekijken. Op aanvraag bieden wij u ook graag een Barlow Tyrie prijslijst aan met de Barlow Tyrie prijzen. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door het volledige assortiment design tuinmeubelen Barlow Tyrie