Bij Van Mele in Hamme kiezen we voor een ruime collectie aan buitenmeubelen. Daarbij kan een design loungeset natuurlijk niet ontbreken. U kunt bij ons terecht voor een design loungeset van uiteenlopende merken, zoals Fast en Manutti. Deze luxe loungesets maken gebruik van kwaliteitsvolle materialen als aluminium en kunststof. U kunt uw design loungeset uitstekend combineren met onze andere tuinmeubelen, maar ook met onze tuinaccessoires. Dit laatste gaat van tuinverlichting tot terrasverwarming en schapen. Vragen over onze loungesets? Ze zijn uitgebreid te bezichtigen in onze showroom in Hamme. Graag nodigen we u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom: Ardovstraat 82, 9220 Hamme, België. Aan de winkel hebt u een ruime parking. Bekijk de Routebeschrijving.  Voor vragen zijn wij direct telefonisch bereikbaar via 052/47 90 14 of stel ons uw vraag via mail info@vanmele.be.

Waarom een design loungeset buiten niet mag ontbreken

Dat de design loungeset tuin na tuin opvrolijkt, is weinig verrassend. Dit niet alleen omdat een loungeset design uitademt, maar nog meer omdat een design loungeset het symbool is van gezelligheid. Een design tuin loungeset is dan ook ideaal voor een ongedwongen babbel met een heleboel mensen. Luxe loungesets zijn steeds vaker modulair, waardoor uiteenlopende opstellingen mogelijk zijn. En tegelijkertijd kunt u met een design loungeset outdoor zittend of liggend genieten van de zon.

Hoe uiteenlopende merken met hun luxe loungeset tuin of terras opvrolijken

Met een breed assortiment luxe loungesets van verschillende merken kunnen we zelfs de meest veeleisende klant plezieren. U kunt bijvoorbeeld Fast zijn moderne loungesets buiten plaatsen. Fast is een Italiaanse producent die retro en originaliteit combineert. Vooral aluminium, een materiaal van hoge kwaliteit, wordt daarbij gretig gebruikt. Een voorbeeld hiervan is de luxe loungeset Ria. De naam is duidelijk gebaseerd op een ría, dit is een rivierdal dat doet denken aan een fjord. Ook in deze luxe loungeset zijn de inhammen duidelijk zichtbaar. Laat er geen twijfel over bestaan dat deze aluminium loungesets in alle buitenomgevingen hun mannetje staan.

Daarnaast doen ook de design Manutti, een merk van eigen bodem, het heel goed. Deze luxe tuin loungesets bestaat uit vier ziteilanden die onderling te combineren zijn. U schuift ze rond een centrale koffietafel en het resultaat ademt genoeglijkheid uit. Enkele comfortabele kussens maken het helemaal af. Manutti's collectie moderne loungsets zijn zoals al onze loungesets te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en zijn eenvoudig schoon te maken. Ten slotte kunt u bij ons terecht voor luxe loungesets van andere merken. Bekijk bijvoorbeeld onze luxe loungesets van Max & Luuk of een luxe lounge set van Royal Botania.

Altijd een geschikte loungeset voor buiten

Uiteenlopende merken luxe loungesets betekent ook uiteenlopende soorten en maten. Denk maar aan leuke sets die sierlijk rond hun eigen tafeltjes plaatsnemen. Of aan elegante hoekbank loungesets met losse stoelen. De luxe loungesets spelen met verschillende materialen, zoals een aluminium frame en rieten details. Minimalistische designs of een landelijke uitstraling, het kan allemaal. Elke collectie in onze showroom is verkrijgbaar in een ruime waaier aan kleuren, stoffen en uitvoeringen. Tegelijkertijd gaat het telkens om een design loungeset van de opperbeste kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te reinigen en geschikt voor all weather. Niet voor niets hebben wij al in menig tuin en op menig balkon loungeset na loungeset geplaatst.

Vind uw favoriete design loungeset in onze showroom

In onze winkels ontdekt u hoe een loungeset tuin design schenkt. Onze winkel is namelijk uitgerust met maar liefst honderd sets. U ontdekt er al onze luxe tuinmeubelen en krijgt een overzicht van alle mogelijkheden. Dit gaat van een landelijke hoek loungeset tot een moderne design loungeset. Keuze gemaakt? Dan plaatst u er uw bestelling. We blijven trouw aan de familietraditie en bieden gratis verzending aan huis. Dankzij onze inbegrepen montagedienst maken onze loungesets tuin na tuin met een minimum aan moeite compleet. Kom nu langs in onze showroom in Hamme, nabij de E17-afrit te Waasmunster.