U bent hier

TUINMEUBELEN

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

Borek

Borek is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in luxueuze tuinmeubelen en parasols. Al meer dan 40 jaar maken ze producten die zorgen voor een optimale verbinding tussen de woonvertrekken en de tuin. Ze doen dit door samen te werken met ervaren en vooraanstaande ontwerpers als Remy Meijers en Frans van Rens. Elke ontwerper heeft een eigen stijl en specialisatie. Frans van Rens staat bijvoorbeeld bekend omwille van zijn originele Dutch Design-signatuur. De ontwerpen van Remy Meijers stralen dan weer rust uit. Hoe dan ook biedt Borek tuinmeubelen aan die in iedere tuin een plaatsje hebben.

Maak kennis met de volledige Borek catalogus

Het assortiment Borek buitenmeubilair is heel uitgebreid. Het assortiment buitenmeubilair omvat onder meer tuintafels, bijzettafeltjes, buitensalons en lage zetels. Iedere Borek tuinset is uiterst compleet en is zowel functioneel als esthetisch superieur. De ontwerpers maken daarbij gebruik van verschillende materialen, vormen en stijlen. Denk daarbij aan de Borek tuinmeubelen op basis van gepoedercoat aluminium, thermoplastische en synthetische draad en duurzaam teakhout. Deze Borek meubelen combineren vaak verschillende materialen en de ontwerpers zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Ze zijn esthetisch en zorgen ervoor dat u zeker bent dat ze jaar na jaar uw bezoekers zullen plezieren.

Niet alleen garandeert het merk een ultiem zitcomfort, want bovendien schenkt Borek tuin en terras een perfecte schaduw. De parasols van Borek zijn wellicht geen onbekende. Waar de tuinmeubelen Borek op de kaart zetten, maken de parasols en hun unieke ontwerpen het helemaal af. Een teakhouten of aluminium frame en een olefin- of een sunbrelladoek? In onze showroom vindt u het allemaal.

Zowel functionele als comfortabele Borek tuinmeubelen wachten u op

Kenmerkend voor de Borek tuinmeubelen is hun relaxed look zonder ooit overweldigend te zijn. Vooral de ontwerper Remy Meijers weet dit heel goed te vertolken. Hij ontwierp onder meer de collecties Evora en Bergen. Toch mogen ook de Borek meubelen van de andere designers er echt wel wezen. Dat awards en prijzen Borek tuinmeubelen en hun designers opwachten? Dat durft niemand te betwisten.

Niet alleen ziet het Borek buitenmeubilair er goed uit, bovendien is het ook heel functioneel ontworpen. Dit doet men onder andere door het aluminium elektrostatisch te spuiten. Hierdoor hoeft u het enkel nog met een cleaner te reinigen en bent u zeker van een uitstekende duurzaamheid. Hierdoor krijgt u dan ook met een beperkt onderhoud te maken. De parasols zijn bovendien eenvoudig regelbaar en bij de parasol Onda is dit zelfs in de hoogte mogelijk. De ontwerpers van de Borek collectie hebben ten slotte uitgebreid aandacht voor uw comfort. Dit merkt u onder andere aan de Pasturo Lounge met zijn gegalvaniseerd stalen frame en een uitstekende zithoogte. Het ziet er goed uit en in combinatie met de kussentjes kunt u zalig wegdromen.

Ontdek de volledige collectie Borek meubelen

Met een ruime collectie aan Borek tuinmeubelen is er voor iedere tuin een oplossing. Bovendien beschikt u ook nog eens over een ongelofelijke keuzevrijheid en zijn de meubelen duurzaam ontworpen. Wat de parasols betreft, kunt u bijvoorbeeld tussen verschillende frame- en doekkleuren kiezen. Alle mogelijkheden ontdekt u in onze showroom. Hier ontdekt u meteen meer dan honderd verschillende sets en bieden wij graag een woordje uitleg. U heeft de keuze tussen uiteenlopende stijlen en u rekent telkens op onze verregaande service. Heeft u een keuze tussen onze parasols en buitenmeubelen gemaakt? Dan leveren wij ze gratis aan huis en zorgen we voor de montage. Alsook staan we garant voor een uitstekende dienst na verkoop. Kom vandaag nog langs in onze showroom in Hamme en reken op meer dan vier decennia aan ervaring.