U bent hier

TUINMEUBELEN

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

Royal Botania

Het merk Royal Botania is begonnen in 1992 in Nijlen in Belgïe met het produceren van teak design tuinmeubelen. Steeds met de focus op kwaliteit en luxueus design. Door de jaren heen is de collectie van Royal Botania uitgebreid met andere materialen zoals RVS, Aluminium en Fibre.

Lounge Tuinmeubelen Royal Botania

Voor hun tuinmeubelen van royal design zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Vandaag de dag verkopen ze wereldwijd en staan ze gekend voor hun luxueus design en kwaliteit. Ze produceren zoveel mogelijk zelf en stellen wereldwijd 800 mensen tewerk en in Belgïe 50. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd van de creatie, productie, distributie tot en met de after sales service.

De exclusieve teak tuinmeubelen zijn een succesvolle samensmelting van precisie en functionaliteit en vervullen de wens van liefhebbers van esthetische verfijning.

Royal Botania online

In onze hoofdrubriek Merken kunt u de catalogus van Royal Botania tuinmeubelen bekijken. Geen enkele collectie is zo uitgebreid als de Royal tuinmeubelen. Tafels, stoelen, lounge meubelen, barkrukken, ligbedden, parasols etc. U vindt het allemaal bij deze topfabrikant.

Royal Botania tuinmeubelen prijs

Op aanvraag bieden wij u ook graag een Royal Botania prijslijst aan met de Royal Botania prijzen. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door het volledige assortiment design tuinmeubelen van Royal Botania.