U bent hier

Solpuri tuinmeubelen, tijdloos en modern

De Solpuri tuinmeubelen hebben hun naam niet gestolen. Ze lieten zich namelijk inspireren door de puurheid van de zon. De tuinmeubelen van Solpuri zijn dan ook levendig, energiek en stralen levensvreugde uit. En tegelijkertijd zijn ze warm en uitnodigend. De tuinmeubelen doen smachten naar een zomerse tijd buiten. Maar ook naar een familiestrandhuis waar alleen onschuldig kindergelach de rust doorbreekt. Er is echter een belangrijke constante: de Solpuri tuinmeubelen brengen het leven naar buiten.

De Bauhaus-stijl in een modern jasje

Deze meubelen voor in de tuin zijn tijdloos en tegelijkertijd modern. Het is een moderne variant op de zogenaamde Bauhaus-stijl met afgeronde hoeken en eenvoudige vormen. Met designers als Karsten Weigel en Povl Eskildsen mogen de Solpuri tuinmeubelen er altijd wezen. Ook Klaus Nolting, voorheen lector aan de technische hogeschool in Mainz, staat garant voor unieke Solpuri tuinmeubelen. Onder meer het bijzondere Lagoon Daybed is van zijn hand. Tot de collecties van deze designers behoren ook Solpuri tuinstoelen, ligstoelen, loungemeubilair, bijzettafels, lampen en Solpuri tuintafels. Ze laten zich heel goed combineren. U aanschouwt deze collecties in onze showroom in Hamme.

Hoogwaardige materialen voor een mooie tijd buiten

Toch is het niet alleen het design van de Solpuri tuinmeubelen dat de tijd buiten een stuk aangenamer maakt. Omdat uw tijd buiten u zo waardevol is, rekent u namelijk op hoogwaardige materialen. Superieure legeringen in combinatie met computergestuurde machines en manuele afwerkingen garanderen een optimale kwaliteit. Bovenop dit kwalitatief metaalwerk vinden we andere lovenswaardige materialen terug. Keramiek, teak en Dekton zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

In onze winkel in Hamme maakt u kennis met deze materialen. We lichten er de Solpuri tuinmeubelen bovendien graag voor u toe.