U bent hier

TUINMEUBELEN

Hier vindt u een selectie tuinmeubelen van onze merken. 
Het volledige assortiment van elk merk kunt u bekijken in de catalogussen in de hoofdrubriek MERKEN.

 

Manutti tuinmeubelen, voor extra karakter

Manutti klinkt Italiaans maar is volledig Made in Belgium. Manutti is een ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair. Het heeft een uitgebreide collectie aan tafels, stoelen en Manutti outdoor lounges. De "All Weather" kussens van de buitensalonszijn op een kwalitatieve manier ontworpen waardiir ze gewoon buiten kunnen blijven liggen in weer en wind.

In 2002 begon Stephane De Winter, directeur en oprichter van Manutti met het ontwerp en de productie van design buitenmeubilair. Zijn sporen had hij reeds verdiend bij een Belgische indoor meubelmerk dat internationaal werd uitgebouwd. De wereldwijde vraag naar buitenmeubilair inspireerde hem om zelf een bedrijf uit de grond te stampen en dit leidde tot het succes van Manutti. Tegenwoordig zie je Manutti terug in tuinen en terrassen wereldwijd. Het merk heeft een passie voor research en technologische ontwikkeling waardoor de kwaliteit en design uitstekend zijn.

Tuinmeubelen Manutti

Natuurlijke zachte kleuren zijn een leidraad in het ontwerp van de tuintafels, stoelen, voetenbanken en lounges. Ze nodigen uit om gezellig en in stijl te genieten van het buitenleven. De Manutti tuinmeubelen zijn functioneel, comfortabel en exclusief en weten de grenzen tussen binnen en buiten volledig te laten verdwijnen. Manutti heeft in zijn collectie tafels, tuinbanken en ligbedden van hoge kwaliteit en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

Manutti Prijzen

In onze hoofdrubriek Merken kunt u de catalogus van Manutti online bekijken. Stoelen, tafels, lounge meubelen, ligbedden, parasols, en accessoires zoals kussens. Op aanvraag zenden we u ook graag een Manutti prijslijst door. Kom langs in onze showroom en ontdek het assortiment design tuinmeubelen van Manutti.